Antalya’da Sağlık Çalışanlarına Toplu Taşıma Ücretsiz

Antalya’da sağlık çalışanları toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz faydalanacak. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatı ile, sağlık çalışanları personel kartlarını göstererek Büyükşehir Belediyesine ait resmi plakalı araçlar ile raylı sistemden ücretsiz yararlanabilecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında, zaman kavramı gözetmeksizin fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarının ulaşım sorunu yaşamaması için önemli bir adım attı. Başkan Muhittin Böcek’in talimatı ile Koronavirüs ile mücadele eden sağlık personelleri Büyükşehir Belediyesi’ne ait resmi plakalı toplu taşıma araçları ile raylı sistem araçlarını ücretsiz kullanabilecek. Sağlık çalışanları, personel kurum kimlik kartlarını göstererek ücretsiz ulaşım yapabilecek.

MİNNET DUYUYORUZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, salgın hastalığa karşı hayatlarını ortaya koyarak yoğun mesai harcayan sağlık çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı minnet duyduklarını belirterek, “Elimizden geldiği kadar her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Sağlık personellerimiz kartlarını göstermeleri halinde ücret ödemeden belediyemize ait otobüs ve raylı sistemden ulaşım yapabilecek” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*