Astrolojide Su Burçlarının Aşk Hayatı

astroloji
astroloji

Su burçları sırasıyla Yengeç, Akrep ve Balık’tır. Su burcu insanı empati yeteneği yüksek ve hisleri kuvvetli olarak bilinir. Aşağıda sırasıyla bu burçların aşk hayatlarını gözden geçirelim.

Yengeç Burcu Aşk Hayatı Nasıldır?

Yengeç burcu
kadın erkek fark etmeksizin genel olarak alıngan, narin ve düşüncelidirler. Birçok konuda hassas davranarak alıngan ve somurtkanlıkla mutsuz bir şekilde oturabilirler. Çekingen yanlarının oldukça baskın olmasına rağmen birçok şeyin içerisinde yer almayı isterler. Bazen soğuk görünebilirler ancak çoğu zaman sıcakkanlıdırlar.

Duygusal kişilerdir ve etrafındaki kişiler de kendisi gibiyse eğer iyi kalpli ve yumuşak tavırlı olurlar. Her işte sorumluluk sahibi ve disiplinlidirler. Çevresindeki insanlar nasılsa yengeç burcu olan insanlarda o insanlar gibi davranır. Girdiği ortama uyum sağlayabilir.

Yengeç Burcuna Göre Aşkın Tanımı


Yengeç burcu aşk hayatında normal hayatında olduğu gibi hassas ve çekingendir. Genel olarak eğer birisinden hoşlanırlarsa ilk adımı ondan beklerler. Platonik bir şekilde karşı taraftan gelecek aşka dair olumlu bir söz duymayı beklerler. Uzun aşk hayatları sürdürebilen kişilerdir. Bu sebeple eğer ki sevdiği kişiyle ilişkisi beklediğinden kısa sürede biterse oldukça kırılgan ve mutsuz kişilere dönüşebilmektedirler.

Romantik anlardan çok hoşlanan yengeç burçları aşk hayatında çok fazla hareketlilik istemezler. Partnerlerinden tek beklentileri onlara tıpkı kendilerinin yaptığı gibi karşılıksız bir sevgi ve saygı duymasıdır. Yengeç burcu ilişkide en çok güvene önem verirler, bu sebeple hiçbir şekilde gizli bir iş çevirmeyi akıllarından bile geçirmezler. Her şeyi açık bir şekilde yaşayarak sır barındırmazlar. Bu yüzden pek yalan söylemeyi beceremezler.

Anılara çok saygı duyan kişilerdir. İlişkisi olduğu kişiyle attığı her adımı hatırlatacak ve anı olarak kalabilecek her şeyi saklamak isterler. Duygusal olmaları sebebiyle de herhangi olumsuz bir olay karşısında ağlamaları olasıdır ancak bunu karşı tarafa göstermeyerek yalnız kaldıkları zamanlarda yaşarlar. Olaylara duygusal biçimde yaklaşarak o yönde çözüm ararlar.

Akrep Burcunun Aşk Hayatı Nasıldır?

Akrep burcunun aşk hayatı en çok merak edilen burçların başında geliyor. Akrep burçlarının karakteristik özellikleri ve kendilerine olan güvenlerinin yansımasını aşk hayatlarında da görebilmek mümkündür. Akrep burcu aşk hayatında “Ya hep ya hiç” mantığını benimsemişlerdir. Bu da kıskançlıklarının ana nedenidir. Akrep burcunun aşka âşık bir burç olduğu bilinmektedir.

Akrep burcu için aşkın tanımı herkesin bildiği klasik aşk tanımından farklıdır. Akrep burcu aşkta aradıkları, devam ettirilmesi ve doğal olarak ulaşılması zor duygulardır. Bu nedenle aşka inanmayanları da vardır. Ancak aşka inandıklarında partnerini asla bırakmaz sadık yapılıya sahiptir. İlişkisinin uzun sürmesini isterler ve bunun için de çalışırlar.

Akrep Burcuna Göre Aşkın Tanımı

Akrep burcuna göre aşk iki insanın birbirlerinin ruhunda bütünleşme halidir. İki insan aşk yoluna girdiğinde ayrılık diye bir kelime Akrep burcu için yoktur. Aynı duygunun karşısındaki kişi de de olmasını bekler. Âşık olduğu kişiden tam bir sadakat beklemesinin yanı sıra kendisinin içinde hissettiği yoğun duyguları karşı tarafında aynı yoğunlukta hissetmesini bekler. Aynı anda gerçekten seveceği ve tam anlamıyla güvenebileceği birine âşık olur ve içindeki sakladığı tüm aşkla ve tutkuyla ona bağlanır. Akrep burcu, işte o zaman ruhuyla âşık olduğu kişiyle bütünleşmenin farkına varır.

Akrep Burcunun Aşk Hayatında Uyumlu Burçlar

Akrep burcu su grubu bir burçtur. Bu nedenle genellikle toprak ve su grubundan olan burçlarla iyi anlaşabilir. Aşk hayatlarında ise su grubu burçlarla tam bir uyum gösterirler. Toprak grubu burçlarla da verimli bir aşk hayatı yaşayabilirler. Su grubu burçlarıyla benzer özellikler göstermelerin nedeniyle ilişkilerinde sıkılmaları da mümkün olabilir. Bunun dışında ilişkisine sadık olan akrep burcu sayısı da fazladır.

Balık Burcunun Aşk Hayatı Nasıldır?

Balık burcunu anlamak zaman alır. Ruh hali bir anda çabuk karamsarlığa dönüşebilir. Kendi yarattığı illüzyonda yaşayabilir. Balık burcu genelde anlaşılması zor insanlardır. Bir kişiyi, olayı ve durumu kendi ölçüleri ile görmek istediği biçimde gören ilginç bir kişiliği de vardır. En çok dikkat çeken özelliği ise karşısındakini görmek istediği gibi algılamasıdır. Gerçeklerden kaçıp, gerçeklerin üstüne gidemezler.

Balık Burcuna Göre Aşk Tanımı

Balık burcu aşkta en çok kırılan ve yorulan taraf olabilir. Aşırı duygusal ve fedakârdır. Sahip olduğu kırılganlık, kırılgan yönleri darbe aldığında kendi dünyalarına çekilip hayatla ilişkilerini koparabilirler. İlişkileri inişli çıkışlarıyla baş edemeyen Balık Burcu hayat karşısında çabuk savrulabilirler. Balık burcu insanları aşırı hassas ve melankoliktir. Kırılgan ruhlarına inat başarılı ve hırlı yapıları vardır. Girdikleri ortamda en çok ilgi gören ve etrafındakileri cezbeden bir yapısı vardır.

Balık burcu aşk hayatında ilişkileri idealize eden, görmek istediği gibi bakan bir yapıya sahiptir. Genellikle aşırı sabreden, sezgileri kuvvetlidir. Balık burcu karşı cinsin ilgisini fazlasıyla üstüne çeker Toplum içinde eğlenceli ve renkli bir kişilikleri vardır. Balık burcu aşırı hassas, romantik ve hırslı olmaları ile de bilinirler. Farklı kişilikleri bazılarına aykırı bazılarına ise renkli bir duruş sergilerler.

Balık Burcunun Aşk Hayatında Uyumlu Olduğu Burçlar

Balık burcu su grubunun en romantik burcudur. Balık burcunun aşk hayatında mükemmel bir birliktelik istiyorsa en ideal burç Akrep burcudur. İki burç için Aşk büyücüleri adı da verilir. Kova burcu erkeği ile de normal bir ilişkisi olabilir. Akrep burcu ile ilişkisi daha uzun sürer. Akrep burcu ile daha iyi anlaşabilen yapıya sahiptirler. Bu nedenle Akrep burcu ile ilişkileri uzun sürer.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*