Başkan Çelik Kayak Okulunda

Başkan Çelik Kayak Okulunda :Yoğun çalışmalardan fırsat buldukça hafta sonları Erciyes’e çıkan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, fiziki yatırımlar kadar önem verdiği çocuklarımıza yönelik yatırımı yerinde gördü. Erciyes’teki Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş.’nin Kayak Okulu’nu ziyaret eden Başkan Çelik, küçük sporcular ve aileleriyle görüştü.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, eşi İkbal Çelik ile birlikte Erciyes’te bulunan Spor A.Ş.’nin Kayak Okulu’nu ziyaret etti. Başkan Çelik, öğle yemeğini yiyen çocuklarla sohbet etti ve aldıkları eğitimle ilgili sorular yöneltti.

“DÜNYA ÇAPINDA SPORCULAR YETİŞTİRMELİYİZ”

7-15 yaş grubundan 300 öğrenciye eğitim verildiğini ifade eden Başkan Çelik, “Bu yaşlarda eğitime başlarsak Kayseri’nin ismini dünyaya duyurabiliriz” dedi.

Kayak Okulu’nda öğrencilerin yanı sıra velilerle de görüşen Başkan Mustafa Çelik, verilen eğitimle ilgili ailelerden övgü dolu sözler duydu. Çocuklara böyle bir imkan sağlanması nedeniyle Başkan Çelik’e teşekkür eden aileler, kayak gibi pahalı bir spor dalını her kesimin yapabilmesine imkan sağlanmasının önemini dile getirdiler.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de dünya çapında sporcular yetiştirmemiz gerektiğini ifade ederek, “Fiziki yatırımlar zaten yapılıyor; ama insana yatırım daha da önemli. Çocukları sağlıklı nesiller olarak yetiştirmemiz gerekiyor. Bunun yanında Erciyes’i dünya çapında bir kış turizm merkezi yapmak istiyorsak çok iyi sporcular da yetiştirmemiz lazım” dedi.