Boztepe Teleferik Bayram Tatilinde 33 Bin Kişiyi Ağırladı

boztepe teleferik bayram tatilinde bin kisiyi agirladi
boztepe teleferik bayram tatilinde bin kisiyi agirladi

Ordu’da 530 metre yükseklikte kentin cazibe merkezlerinden biri olan, yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı haline gelen Boztepe’ye ulaşımda büyük kolaylık sağlayan teleferik, 9 günlük bayram tatilinin tamamlanmasına günler kala yaklaşık 33 bin kişiyi ağırladı.

Ordu’nun kuş bakışı görünüşünü seyretmek isteyen on binlerce yerli ve yabancı turist bayram boyunca kentin önemli turistik mekânları arasında yer alan Boztepe’ye akın etti. Kurban Bayramı boyunca Boztepe’ye çıkmak için teleferiği tercih eden vatandaşlar, istasyon önünde metrelerce kuyruk oluşturdu.

33 BİN KİŞİYE HİZMET VERDİ

Eşsiz manzara eşliğinde Boztepe’ye 10 dakikada ulaşım sağlayan teleferik hattı, özellikle Kurban Bayramı için tatile gelen vatandaşlar ve yerli yabancı turistler olmak üzere 33 bin kişiye hizmet verdi.

TERS EV’E YOĞUN İLGİ

Ordu Büyükşehir Belediyesinin özgün projeleri arasında yer alan ve görünüşü itibariyle dikkat çeken “Ters Ev” Kurban Bayramı süresince yerli ve yabancı turistler tarafından yoğun ilgi gördü. Bayram süresince Ters Evi toplamda 9 bin 800 kişi ziyaret etti.

“ORDU’YU KUŞ BAKIŞI SEYRETMEK İSTİYORUZ”

Uzun kuyrukların oluştuğu istasyonda heyecanla bekleyen vatandaşlar, “Ordu güzel, Ordu’yu tepeden seyretmek daha da güzel. Yenilenen yüzü ile Boztepe Ordu’nun gerçekten de önemli turizm noktalarından birisi haline gelmiş durumda. Çok uzun kuyruk olsa bile oraya çıkmaya değer. Ordu Karadeniz Bölgesinin en güzel şehri. Bu şehri herkesin görmesi gerekir” diye konuştular.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*