Boztepe Teleferik ve Ters Ev’de Bayram Yoğunluğu

Yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı haline gelen Teleferik Hattı ve Ters Ev Kurban Bayramı süresince ziyaretçi akınına uğradı.

Ters Ev’in ve Boztepe’ye ulaşım sağlayan teleferik hattının kentin cazibesini arttırdığını söyleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Kentimize gelen yerli ve yabancı turistlerin ilk tercih ettiği yerler arasında olan Ters Ev ve Teleferik Hattı Kurban Bayramı’nda da ziyaretçi akınına uğradı. Ters evi 10 bin, teleferiği ise 38 bin vatandaşımız ziyaret ederek ilimizde turizme katkı sundu. Büyükşehir Belediyesi olarak yapacağımız çalışmalarla Ordu’muzun cazibesini daha da arttıracağız” dedi.

TERS EVİ 10 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ
Altınordu ilçesinde teleferik istasyonu yakınına inşa edilen, 150 metrekarelik ve 2 katlı ters ev, bayram boyunca ziyaretçilerin uğrak noktalarından biri haline geldi. Ters Ev’i bayramın ilk gününden itibaren 10 bin kişi ziyaret etti.

TELEFERİKTE UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU
Şehrin eşsiz manzarasını izlemek için teleferik yolculuğunu seçen vatandaşlar teleferik istasyonunda uzun kuyruklar oluşturdu. 0-6 yaş gurubunun ücretsiz olarak kullandığı teleferiği ise Arefe Günü’nden itibaren 38 bin kişinin ilgi odağı oldu.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*