Buket Çetinkaya kayak branşında Türkiye üçüncüsü

Buket Çetinkaya kayak branşında Türkiye üçüncüsü :Türkiye Kayak Federasyonu Başkanlığı’nın 2014 yılı faaliyet programında yer alan tüm yaş kategorilerini kapsayan Alp Disiplini Türkiye Şampiyonası Erzurum Konaklı Kayak Merkezi’nde yapılan müsabakalarla tamamlandı. Şampiyonada Kayserili kayakçı Buket Çetinkaya üçüncülük elde etti.

Erzurum’daki şampiyonada bölge takımı 19 sporcu ile Kayseri temsil edildi. Türkiye Olimpiyatlara Hazırlık Merkezi sporcusu Buket Çetinkaya Genç Bayanlar Slalom branşında Türkiye 3’cülüğü elde ederek önemli bir başarıya imza attı. Ayrıca Esra Sazak Büyük Bayanlar Slalom Branşında 2. ve Küçük Slalom Branşında 3. olarak kürsüye çıkan bir sporcu oldu.

Bölge takımı antrenörü Hülya Çam, şampiyonayla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “İlimizde bu sene çok fazla kar olmaması nedeniyle verimli bir sezon geçiremedik, fakat aldığımız dereceler bizi ümitlendirdi. Şampiyonayı takım olarak dördüncü tamamladık. Gelecek sene için çok daha iyi bir sezon geçireceğimize güvenimiz tam.” dedi.