Bursa kış turizmiyle EMITT’te yerini aldı

Bursa kış turizmiyle EMITT’te yerini aldı :Bursa Büyükşehir Belediyesi, kış turizmiyle Beylikdüzü TÜYAP’ta düzenlenen turizm fuarındaki stantlarda yerini aldı. Uludağ’ın tanıtıldığı fuarda, oteller, kayak merkezleri ve sosyal aktiviteler hakkında bilgi verildi.

Bu yıl 18.’si düzenlenen ‘Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’te 71 ülke katılarak turistik hizmetlerini tanıttı. Her stantta farklı ürün ve hizmetlerin tanıtıldığı fuarda Bursa Büyükşehir Belediyesi de, valilik tarafından açılan stantta yerini aldı.

Güney Marmara Otelciler Derneği Başkanı Mehmet Haluk Beceren, “Bursa ve Uludağ olarak kış turizmini temsil ediyoruz. Türkiye’nin ilk ve en büyük kayak merkezi şehrimizde. Toplam 22 tane mekanik tesis, 18 otel ve 7 bin yatak kapasitesiyle Türkiye’deki en büyük kayak merkezi konumunda. Burayı yabancılara da tanıtabilmek için bu yıl ‘kar ve ateş’ adı altında valiliğin düzenlediği stantta bulunuyoruz. İnşallah bundan sonra her sene diğer fuarlarda da olmayı arzu ediyoruz.” ifadelerini kullandı.