Bursalıların teleferik’te halk günü izdihamı

Bayram sonrası sıcaktan bunalan Bursalılar Uludağ’a akın etti. Halk günü indiriminden yararlanmak isteyen vatandaşlar, 3 saat teleferik sırası beklemeye razı oldu.
Bursa’da tatili değerlendirmek isteyen vatandaşlar teleferiğin yolunu tuttu. Çarşamba günleri uygulanan halk günü tarifesinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, Bursa’nın bunaltıcı sıcağından geçici süreliğine de olsa kurtulmak için Uludağ’ın yolunu tuttu. Ailece Uludağ’a çıkmak için teleferiğin yolunu tutan vatandaşlar gördükleri kuyrukla şok oldu. Uludağ’a çıkmak isteyen vatandaşların oluşturduğu kuyruk, yaklaşık 100 metreyi buldu. Son yıllarda Bursa’ya oldukça rağbet gösteren Arap turistler de teleferik kuyruğundan nasibini aldı.
Vatandaşlar, “Ailece Uludağ’a çıkmak istedik. Bursa’nın bunaltıcı sıcağından kurtulmak istiyoruz ancak bu kadar fazla kuyrukla karşılaşacağımızı bilmiyorduk. Uzun kuyruğun oluşmasında turistlerin ve halk günü olmasının etkisi büyük. Yaklaşık 3 saattir teleferik bekliyoruz” dedi.
Teleferik aralıksız çalışırken, çarşamba günleri yetişkinlerden 15 lira, 7 ile 12 yaş arası çocuklardan 7 lira 50 kuruş bilet ücreti alınıyor.

Kaynak : www.tgrthaber.com

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*