Çamaş’ın Alanlı Kocadağ Teleferik Projesi Büyük İlgi Gördü

Çamaş’ın Alanlı Kocadağ Teleferik Projesi Büyük İlgi Gördü :MHP Atakum Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Necdet Çamaş tarafından kamuoyuna açıklanan “Alanlı Kocadağ Teleferik Projesi” kamuoyundan büyük ilgi gördü.

Alanlı Mesire Alanı Kocadağ Teleferik Projesi adını verdikleri projenin Atakum turizmine büyük katkı sağlayacağını söyleyen Prof. Dr. Necdet Çamaş, “Atakum böylesine özel ve prestijli projelerle büyür ve gelişir. Bunun gibi daha birçok projeyi halkımızla paylaşmaya hazırlanıyoruz. Atakum’un değişimi ve dönüşümünü sağlayacak ve bizi dünya kenti konumuna getirecek böylesine değerli projelerle Atakum’u kalkındıracağız” dedi.

Alanlı Kocadağ Teleferik Projesi

Çamaş sözlerini şöyle tamamladı: “Atakum’da belediye başkanlığı görevini yapacak olan isim Atakum’un önceliklerini iyi bilmek ve planlamak zorundadır. Bizler ilçenin 25 yıllık bir planlamasını Atakum için hazırlamış durumdayız. İlçemize en büyük yatırım turizm alanında olacaktır. Diğer yatırımlarda istikrarlı bir şekilde devam edecektir. Bu vizyonu Atakum’da biz ortaya koyacağız.