Çambaşı Yaylası Kayak Merkezi Ağaçlandırılıyor

cambasi yaylasi kayak merkezi agaclandiriliyor
cambasi yaylasi kayak merkezi agaclandiriliyor

Türkiye’de meydana gelen yangınlar sebebiyle ormanların öneminin bir kez daha arttığı bu günlerde bir hamle de Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORBEL A.Ş.den geldi.

Ordu’nun Kabadüz ilçesi Çambaşı Yaylası’nda bulunan kayak merkezi, Türkiye’de meydana gelen yangınlara hem farkındalık oluşturmak hem de çevresini yeşillendirmek amacıyla ağaçlandırıldı.

Geçtiğimiz yıl kayakseverlerin güvenliği için pistlerin çevresinde çam fidanı diken ORBEL A.Ş. bu defa da yangınlara farkındalık oluşturmak amacıyla 1.000 adet daha çam ağacı dikti. Her anlamda vatandaşların keyif alabileceği bir mekân haline getirilen kayak merkezi yeşillendirme çalışmalarıyla da örnek oldu.

Tesislerin modern hale getirilirken yeşillendirilmesi de yapıldığını ifade eden ORBEL A.Ş. Genel Müdürü Muhammet Günaydın, “Çambaşı Yaylası’nda bulunan Doğa Tesislerimizi modern hale getirirken yeşillendirme çalışmalarına da hızla devam ediyoruz. Her geçen sürede daha modern ve daha yeşil bir tesis haline geliyoruz. İlerleyen süreçte diğer tesislerimizde de buna benzer çalışmalara imza atacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak bu çalışmalarımızla birlikte tesislerimizin hem ulusal hem de uluslararası kayakçıların rağbet görmesi bizleri ayrıca mutlu ediyor” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*