Cıbıltepe Kayak Merkezi ‘nde Yeni Yıl Hazırlığı

Cıbıltepe Kayak Merkezi ‘nde Yeni Yıl Hazırlığı :Sarıkamış ilçesindeki Türkiye’nin yeni gözdesi Cıbıltepe Kayak Merkezi’nde, yılbaşı hareketliliği yaşanıyor.

Sarıkamış Turizm Derneği (SATURDER) Başkanı Mir Hasan Taş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yılbaşı için hazırlık çalışmalarının hızla sürdüğünü belirtti.

Kar yağışının başlamasıyla rezervasyon taleplerinin arttığını ve özellikle yılbaşı için İstanbul, Ankara ve İzmir’den yoğun ilgi olduğunu anlatan Taş, “Rezervasyonların aynı hızla sürmesi halinde yılbaşı dönemi için otellerdeki doluluk oranının yüzde 90’lara çıkmasını bekliyoruz” diye konuştu.

Özel yılbaşı programı

Kayak merkezinin konuklarının yılbaşını en güzel şekilde karşılamaları için oteller bölgesinde özel program hazırlandığını ifade eden Taş, şunları söyledi:

“Oteller bölgesinde, pop ve halk müziği sanatçıları konser verecek. Kafkas Halk Oyunları ekibi gösteri sunacak, ayrıca açık havada mangal partisi yapılacak. Gecenin ilerleyen saatlerinde de havai fişek gösterisi ve pistte kayak hocaları tarafından meşalelerle kayak gösterisi yapılacak.