Davraz Kayak Merkezi’nde kesintisiz canlı yayın

Davraz Kayak Merkezi’nde kesintisiz canlı yayın :Davraz’da kurulan kameralarla kayakseverler, merkezdeki pistlerin durumu ve etkinlikleri internet üzerinden 24 saat izleyebilecek.

Isparta’daki Davraz Kayak Merkezi’nde kurulan kameralarla kayakseverler, merkezdeki pistlerin durumu ve etkinlikleri internet üzerinden anlık takip edebilecek.

Son yıllarda tanınırlığı hızla artan 2 bin 645 rakımdaki Davraz Kayak Merkezi, 22 kilometreden oluşan 13 pisti ile kayakseverlerin yanı sıra günübirlik ziyaretçilerin de ilgisini çekiyor. Eğirdir Gölü manzarasında kayak yapma imkanı tanıyan merkezde, ziyaretçilerin pistlerin durumu ve kar kalınlığını anlık takip etmesi için proje geliştirildi.

Davraz Karlıyayla Kış Sporları Turizm Merkezi İşletme ve Altyapı Hizmet Birliği tarafından yürütülen proje kapsamında çeşitli noktalara yüksek çözünürlüklü 13 kamera yerleştirildi. Beşi faaliyete geçen kameralardan merkezin durumuyla ilgili 24 saat canlı yayın yapıldığı bildirildi.

Isparta Turizm Derneği Başkanı Fevzi Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Davraz’a yatırımların artarak devam ettiğini söyledi. Yatırımlarla Davraz’a gelen ziyaretçi sayısının her geçen gün arttığını dile getiren Özdemir, ziyaretçilerin genellikle İzmir ve Antalya başta olmak üzere çevre illerden geldiğini kaydetti.

Özdemir, artık ziyaretçilerin, merkeze gelmeden pistlerin durumu, hava şartları ve kar kalınlığını “http://www.davrazkayakmerkezi.org/Kameralar.aspx” internet adresinden görebileceğini sözlerine ekledi.