Denizli BBSK’lı futbolcuların teleferik heyecanı

Denizli BBSK’lı futbolcuların teleferik heyecanı :Denizli Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular ve yönetim, yeni açılan teleferiğe binerek Yomraspor maçı öncesinde değişik bir heyecan yaşadılar.

Spor Toto 3.lig 2.grupta mücadele eden ve Cumartesi günü Yomraspor’u ağırlayacak olan Denizli Büyükşehir Belediyespor’lu futbolcular, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından kısa bir süre önce açılışı gerçekleştirilen Bağbaşı Mahallesi’nde ki teleferiğe binerek, farklı bir heyecan yaşadılar. Geziye teknik heyet ve futbolcuların yanı sıra, Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Başkan Yardımcıları Akın Çelik, Mehmet Teke ve yönetim kurulu üyesi Süleyman Kaya’da iştirak ettiler.

1400 metre de futbol sohbeti
AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’da, teleferik ile çıkılan 1400 metre yükseklikte kırmızı beyazlı futbolcu ve yöneticilerle bir araya gelerek, kısa bir sohbet gerçekleştirdiler. ‘Yeni sezonunuz hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız bir lig geçirmenizi dilerim’ diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, “ Alacağınız skorlar bizim için önemli değil. Sizlerden istediğimiz, saygılı disiplinli sporcular olmanız ve centilmence mücadele etmeniz” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu ise, iyi bir arkadaşlık ve kardeşlik ortamı içinde bulunan takım oluşturduklarını belirterek, Denizli’yi en iyi şekilde temsil etmeye gayret gösterdiklerini söyledi. Takımın Teknik Direktörü Hakan Dolutaş’da, Denizli’ye çok güzel bir teleferik tesisi kazandırdıkları için Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti ve yaş ortalaması 21-22 olan genç bir takım oluşturduklarını ve öncelikle Türk Futboluna oyuncular yetiştirdiklerini dile getirdi. Görüşme sonrası günün anısına, toplu fotoğraf çekimi yapıldı. Kırmızı beyazlılar daha sonra Bağbaşı yaylasına giderek, yeni yapılan muhteşem yeri gezdiler. Bazı futbolcular teleferiğe ilk kez bindikleri için endişe yaşarken, futbolculardan Ahmet, Umut ve Murat, teleferiğin çok güzel olduğunu ve Denizli’ye Avrupai bir hava kattığını belirterek, herkesin gelip görmesi gereken çok güzel yerler gezdiklerini anlattılar.