Denizli Teleferik Macera Tutkunlarının Yeni Adresi Oldu

Denizli Teleferik Macera Tutkunlarının Yeni Adresi Oldu :Denizli teleferik ve Bağbaşı Yaylası’na kurulan tırmanma ve atlama kulesi macera tutkunlarının gözde mekanı haline geldi .

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz sene hizmete açtığı teleferik hattı ve Bağbaşı Yaylası, Denizli’deki vatandaşların yeni uğrak yeri haline geldi. Bungalov ev , yörük çadırı restaurant piknik alanı gibi tesislerle bugüne kadar binlerce ziyaretçiye hizmet veren teleferik hattı ve Bağbaşı Yaylası’nda Yeni kurulan Power fan adı verilen yüksek güvenliğe sahip 14 metre uzunluğundaki tırmanma ve atlama kulesi maceracılara heyecan dolu anlar yaşatıyor .

Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nın yanındaki ormanlık alanda kurulan 31 oyun ve 32 platformdan oluşan macera parkuru, eğlenmek ve spor yapmak isteyen macera tutkunlarının yeni adresi haline geldi.

Aynı anda 31 kişinin spor yapabildiği tesiste Yaklaşık bir saat süren parkur macera tutkunlarının büyük ilgisini topluyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan geçtiğimiz sene hizmete açılan teleferik ve Bağbaşı yaylasına halkın yoğun ilgi gösterdiğini ve kentteki sosyal yaşamı olumlu yönde etkilediğini söyledi.

Başkan Zolan Denizli halkı için bir ilke daha imza atarak tırmanma ve atlama kulesi ile macera tutkunlarına güvenlik önlemleri son derece yüksek, heyecan dolu yeni deneyimler kazanmalarını sağladık ve unutulmaz bir gün yaşamak isteyen tüm macera tutkunu vatandaşlarımızı bekliyoruz dedi.