Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası Ziyarete Açıldı

Yeni normal döneme geçişle beraber geçici süre kapatılan tüm tesislerinde Kovid-19’a karşı tedbir alan Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nda dezenfekte çalışması yaparak tesisi ziyarete hazır hale getirdi.

Büyükşehir yeni normal tedbirlerini alıyor

Koronavirüse (Kovid-19) karşı şehrin yoğun olarak kullanılan cadde, sokak ve meydanlarında yoğun bir şekilde yıkama ve dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştiren Denizli Büyükşehir Belediyesi yeni normal dönemine geçişle beraber geçici süre faaliyetleri durdurulan tüm tesislerinde tedbir alarak ziyarete açık hale getiriyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri bu kapsamda geçtiğimiz mart ayında geçici süre kapatılan Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nda dezenfeksiyon çalışması yaptı. Tesisin alt istasyonunda başlayan çalışma kapsamında gişeler, teleferik kabinleri, asansörler, kafe ve restoran ile dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, bungalov evler, servis araçları ve diğer tüm tesisler Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından ruhsatlı virüsidal etkili biyosidal ürünlerle dezenfekte edildi.

Maskesiz girişe izin yok

Denizli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin dezenfeksiyon işlemlerini düzenli olarak yapacağı kaydedilirken tesise maskesiz girişe izin verilmeyecek. Teleferik kabinleri ise azami 4 kişi ile sınırlı tutulacak. Restoran, kafe ve diğer tüm tesislerde İçişleri Bakanlığı’nın genelgesine göre hareket edileceği vurgulanırken, vatandaşlardan sosyal mesafe kurallarına uyması gerektiği işaret edildi.

Tüm tedbirler alındı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kovid-19’a karşı tedbirlerini düzenli bir şekilde sürdürmeye devam ettiklerini kaydetti. Yeni normale geçişle birlikte rutin hijyen ve dezenfeksiyon çalışmalarının yanında hizmete açılan tesislerde de dezenfeksiyon işlemleri yaptıklarını ifade eden Başkan Osman Zolan, “Kullanıma kapatılan tesislerimizde tüm tedbirlerimizi alarak vatandaşlarımızın ziyaretine hazır hale getiriyoruz. Vatandaşlarımız da lütfen sosyal mesafe, maske ve hijyenlerine dikkat etsin. Biz tüm ekiplerimizle birlikte vatandaşlarımızın sağlık, huzur ve güveni için çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası

Ege’nin en uzun teleferiğine sahip Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, Türkiye’de eşi benzeri olmayan muhteşem manzarasıyla insanları kendine hayran bırakıyor. Yılın 4 mevsimi cazibe merkezi olan tesis baharın ilk günlerinden itibaren yeşilin tüm tonlarını bünyesinde barındırıyor. 1500 metre rakımdaki Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nda bungalov evler, çadır kamp alanı, restoran ve piknik alanı ziyaretçilerine hizmet veriyor. Yöresel tatların da sunulduğu tesis tabloları aratmayan güzelliğiyle doğa tutkunları için aranan yerlerin başında geliyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*