Denizli’de Otobüs Şoförlerine Sefer Öncesi Ateş Ölçümü

Otobüs şoförlerine sefer öncesi ateş ölçümü… Denizli’de şehir içi toplu ulaşım hizmeti veren belediye otobüslerinde her gün dezenfeksiyon işlemleri yapıp, otobüs içlerine el dezenfektan cihazları yerleştiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, sefere çıkmadan önce otobüs şoförlerinin ateşlerini ölçüyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıktıktan sonra tüm dünyaya yayılan corona virüsüne karşı aldığı tedbirleri yoğunlaştırarak sürdürüyor. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesine bağlı ekipler Büyükşehir Belediyesi hizmet noktalarında dezenfeksiyon işlemlerine devam ederken Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. ise bünyesinde hizmet veren şehir içi belediye otobüslerinde corona virüsüne karşı aldığı tedbirleri artırdı. Her sabah tüm otobüsler dezenfeksiyon işlemlerinden geçirilip, yolcuların hijyeni için de otobüs içlerine el dezenfektan cihazları yerleştiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, sefere çıkmadan önce otobüs şoförlerinin ateşlerini ölçüyor.

Sabah 05.00’de ateş ölçümü

Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi personeli sabah saat 05.00’de Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmesi Tesislerine gelerek seferler başlamadan önce belediye otobüs şoförlerinin ateşini ölçtü. 150 belediye otobüs şoförünün ateş ölçümünde herhangi bir olumsuz durum çıkmazken kontrollerin düzenli olarak yapılacağı, olası ateşi yüksek çıkacak kişiye ise gerekli sağlık tedbirlerinin uygulanacağı ifade edildi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*