Denizli’de Vefa Sosyal Destek Grubu Belediye Otobüslerinden Ücretsiz Yararlanacak

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu görevlileri Denizli Büyükşehir Belediye otobüslerinden ücretsiz faydalanabilecek.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkamayan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların mağdur olmaması ve temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Denizli Valiliği koordinesinde kurulan Denizli Büyükşehir Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü, ilçe belediyeler ve ilgili kurum çalışanlarının yer aldığı Vefa Sosyal Destek Grubu, Büyükşehir Belediye otobüslerinden ücretsiz faydalanabilecek. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Vefa Sosyal Destek Grubu’na getirilen ulaşım kolaylığını sosyal medya hesaplarından duyurdu. Başkan Zolan, Vefa Sosyal Destek Grubu görevlilerinin belediye otobüslerinden ücretsiz bir şekilde faydalanabileceğini açıkladı.

“Teşekkürü Bir Borç Biliyorum”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Vefa Sosyal Destek Grubu’nun Denizli’de başarılı bir şekilde çalıştığını belirterek, “Vefa Sosyal Destek Grubumuz ile sokağa çıkması sınırlandırılan büyüklerimizin ihtiyaçlarını gideriyoruz. Vatandaşlarımızın gerek alışveriş, gerekse diğer ihtiyaçlarının karşılanmasında Vefa Sosyal Destek Grubumuzda yer alan arkadaşlarımız büyük bir fedakârlık örneği sergiliyor. Biz de büyüklerimiz için fedakarlık yapan bu kardeşlerimizi ücretsiz belediye otobüsü uygulamamıza dahil ediyoruz” dedi. Koronavirüs ile mücadelede bir ve beraber olunması gerektiğini ifade eden Başkan Zolan, emek veren herkese teşekkür ederek, “Çok değerli büyüklerimizin ihtiyaçlarına yanıt vermek için görev yapan Vefa Sosyal Destek Grubumuzda çalışan tüm arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

Vefa Sosyal Destek Grubu Kimlik Kartıyla Faydalanabilecekler

Daha önce tüm sağlık çalışanlarına, eczacılar ve eczanede çalışanlara belediye otobüslerinden ücretsiz faydalanabilmesi kararı alan Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu gruba Vefa Sosyal Destek Grubu görevlilerini de 3 Nisan 2020 Cuma gününden itibaren dahil ediyor. Vefa Sosyal Destek Grubu görevlileri belediye otobüslerine Vefa Sosyal Destek Grubu kimlikleri ile ücretsiz binebilecek.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*