Derince’de İtfaiye ve TCDD Binaları Dezenfekte Edildi

Ülke genelinde alınan sağlık tedbirleri kapsamında Derince Belediyesi ekiplerince uygulanan dezenfekte çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

İtfaiye ve TCDD Binaları Dezenfekte Edildi

Ülkemizde yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) ortaya çıktığının duyurulmasının ardından, Derince Belediyesi, ilçe sakinlerinin hastalıktan korunmasına yönelik hijyen çalışmalarını sıklaştırdı. Alınan önlemler kapsamında, belediye bünyesinde kurulan dezenfekte ekipleri periyodik olarak çalışmalarını sürdürürken, kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere halkın yoğun kullanımında olan alanlarda dezenfeksiyon işlemleri devam ediyor. Derince Belediyesi ekipleri bu kapsamda son olarak ilçede bulunan İtfaiye Grup Amirliği ve TCDD’ye ait hizmet binalarında kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Başkan Aygün’den Evde Kalın Mesajı

Koronavirüs ile mücadelenin yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada “İlçemizde vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı tüm kamu binaları, ibadethaneler, sağlık kuruluşları, bankalar, PTT şubeleri, mahalle muhtarlıkları, halk otobüsleri, ticari taksiler, otobüs durakları, banka ATM’leri, çocuk parkları ve daha bir çok kamusal alanı dezenfekte ediyoruz. Halkımızın huzuru ve sağlığı için çalışmalarımızı mesai mefhumu göz etmeden sürdürüyoruz. İnanıyorum ki bu süreci de Allah’ın izniyle atlatarak, geride bırakacağız. Bizler sizin için çalışıyoruz. Sizler de bizim için bu süreçte evde kalın” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*