Doğum Günü Pastası ve Özel Günler için Butik Pasta Seçimleri

pastasipariset
pastasipariset

Doğum günü pastası, yılda bir defa kutlanan doğum gününde kesilerek kutlanan lezzettir. Önemli olan o pastanın ağızda kalan tadı değil hem pastanın görüntüsü hem de pastanın şeklidir. Pastayı süsleyen mumlar ve maytaplarla daha da unutulmaz hale gelen doğum günü pastası için sizin için önemli olan şeyleri bu yazımızda sizler için biraraya topladık. Doğum günü pastalarının birçok çeşidi vardır. Bunları ana başlık olarak şu şekilde toplayabiliriz:

  • Konsept pastalar
  • Resimli pastalar
  • Şeker hamurlu pastalar
  • Çikolatalı pastalar
  • Meyveli pastalar

Konsept Pasta Nedir?

Konsept pastalar, gelen konukların beğenilerine göre yapılır. Genellikle gelen müşterinin isteklerine uygun olarak özel tasarlanır. Pastayı yaptıran kişi için oldukça manevi değere sahiptir. Birçok konsept çeşidi vardır. Bunların en sık rastlananı düğün pastaları, söz pastaları, nişan pastaları, öğretmenler günü pastaları, bekarlığa veda pastaları ve sevgililer günü pastalarıdır.

Resimli Pastalar Neler?

Sağlığa zarası olmayan boyalar kullanılarak pasta üstüne basılan resimlerle süslenmiş pastalardır. Pasta yazan yazıcılar sayesinde kolaylıkla her türlü figür pasta üstüne işlenebilir.

Şeker Hamuru Pasta Nedir?

Şeker hamuru, pastalara süs veren en önemli lezzetlerden biridir. Birçok farklı rengi vardır. Renklendirme yapılırken jel ya da sıvı formdaki sağlıya zarar vermeyen gıda boyası kullanılır.

Çikolatalı Pasta Nedir?

Pasta çeşitlerimiz arasında en sevilenlerden bir tanesi de çikolatalıdır. En kaliteli kakaolar ile yaptığımız çikolatalı pastalar, damaklarda asla unutulamayacak bir tat bırakır. Çikolatalı pasta çeşitlerimiz; muzlu, fıstıklı gibi seçeneklere de sahiptir.

Meyveli Pasta Nedir?

Pasta severler ikiye ayrılır. Birinci grup, çikolatalı; ikinci grup meyvelidir. Meyveli pasta çeşitlerimiz mevsimsel meyvelere göre lezzetlendirilir. Genel olarak muz, tüm pasta çeşitlerimizde kullanılır.Ancak meyveli pasta çeşitlerimiz bununla da sınırlı değildir. Frambuazlı, kestaneli, orman meyveli gibi çeşitlerimiz de bulunmaktadır.Sayfamız üzerinden damak zevkinize has pasta seçebilir, özel günlerinizde benzersiz tatlarla gelen konukları mutlu edebilirsiniz.

Butik Pasta denildiği zaman çoğu zaman akla ‘Şeker Hamurlu Pasta’ tasarımı gelir, ancak butik pasta demek sadece şeker hamurundan oluşan pasta modelleri değildir. Görünüşü ve lezzetiyle özel günleriniz için masalarınızı aynı zamanda damak tadınızı süslendirecek pastalardır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*