Doppelmayr 120. Yaşını Kutluyor

Teleferik sektörü  mühendislik dünya kalite ve teknoloji lideri Doppelmayr bu yıl 120. Yaşını Kutluyor. Şirketin kurucusu Konrad Doppelmayr  120 yıl önce Teleferik sektöründe  modern ve güvenilir makineler inşa ettmeye başlamasıyla faaliyete geçen Doppelmayr  bu geleneği  kesintisiz sürdürmektedir.

Şirketin parlak verileri  2011/12 yılı sonuçlarına da yansımış durumda . Doppelmayr ciroları 628 milyon Euro ile geçen yıla oranla  10 milyon Euro artmış durumda . Ayrıca şirket çalışan sayısı dünya çapında % 3.7 artış göstermiştir. Raporun kapsadığı dönemde, Doppelmayr Güney Amerika ve Avrupa’da birçok kent Teleferik tamamlanmış, birçok proje için ise   yapım aşamasında ve planlama sürecinde bulunmaktadır.

Doppelmayr müşteri odaklı ürün yenilikleri ile küresel piyasalarda zorlukların yanı sıra en son state-of-the-art için kullanılan üretim yöntemleri ve malzemelerin sürekli adaptasyonunu sağlamaya devam etmektedir. Bu şekilde Doppelmayr turistik ve kentsel Teleferik sektöründeki üretimlerinini yanı sıra ulaşım tesisat alanında teknoloji ve inovasyon lideri olarak konumunu genişletmek ve sürdürülebilir bir şirket başarısı için sağlam bir temel oluşturabilmektedir.

Şirket yönetimi 2012/13 iş yılı için artan bir ciro ile maksimum  faaliyet sonuçlarını bekliyor.

 

Kaynak : RopeWays.net

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*