E-ticaret Platformu Hepsiburada 5 Bin Kişiyi İşe Alacak

Dünyayı etkisi altına alan corona virüsü salgını sebebi ile evlerine kapanan insanlar ihtiyaçlarını internet üzerinden sipariş vererek karşılıyor. E-ticaret platformu Hepsiburada da artan talebe cevap verebilmek için 5 bin kişi işe alacağını duyurdu.

Korona virüsü nedeniyle evlerine kapanan vatandaşlar online alışverişe yöneldi. E-ticaret platformu Hepsiburada, Gebze Akıllı Operasyon Merkezi, Hepsijet Lojistik ve Hepsiexpress Cebindeki Market birimlerindeki operasyon ve dağıtım ağında görevlendirmek üzere 2020 yılı sonuna kadar 5 bin kişilik bir ek istihdam sağlayacağını duyurdu. Şirketten yapılan açıklamaya göre, ek istihdamla birlikte Hepsiburada’nın operasyon ve dağıtım alanındaki toplam çalışan sayısı 7,500’e yükselecek.

Hepsiburada CEO’su Murat Emirdağ yaptığı açıklamada Türkiye´ye yatırıma devam ettiklerini vurgulayarak “Hepsiburada olarak yeni ürünler, hizmetler, teknolojik çözümler ile yatırım yapmaya ve müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyoruz. Özellikle, içinden geçtiğimiz bu zor günlerde, Hepsiburada Ailesi olarak, tam bir görev bilinciyle vazifemizi yerine getirmek için tüm gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çerçevede, Hepsiburada olarak Akıllı Operasyon Merkezi´miz, Hepsijet ve Hepsiexpress hizmetlerimiz için bu yıl sonuna kadar 5 bin kişilik bir ek istihdam oluşturmayı hedefliyoruz.” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*