Çambaşı’na 5 Yıldızlı Otelin Temeli Atılıyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORBEL A.Ş. ve Ordu iş dünyasının sayılı isimlerinin ortaklığında, 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası’nda yapılması planlanan 5 yıldızlı otelin temeli atılıyor.

Çambaşı Yaylası, Kış Sporları ve Kayak Merkezinin ardından yeni ve modern bir tesis daha kazanıyor. Yaklaşık 5 yıldır gündemde olan ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve gelmesinin ardından hızlandırılan 5 yıldızlı turistik tesis çalışması, nihayet temel atma noktasına getirildi.

40 dönümlük arazi üzerine inşa edilecek olan otelin maliyeti %30’u Ordu Büyükşehir Belediyesi, %70’i Ordulu iş adamlarının ortak olduğu Çambaşı Yatırım A.Ş. tarafından karşılanacak. 80 oda ve 110 yatak kapasiteli otelin temeli, 25 Temmuz 2019 Perşembe günü saat 13.00’de gerçekleştirilecek törenle atılacak.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, otel inşaatının tamamlanmasıyla Çambaşı Yaylası’nın cazibesinin artacağını vurguladı. Güler, “Bölgemizin mimarisini yansıtacak şekilde inşa edilecek olan otelimiz, kısa bir sürede tamamlanarak kayak tesisimizle bütünleşecek. Bu önemli yatırıma katkı sunan herkese gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*