Erciyes Berlin’de Görücüye Çıktı

Erciyes Berlin’de Görücüye Çıktı :Erciyes Turizm ve Kayak Merkezi, Berlin’de açılan dünyanın en büyük turizm fuarı ITB Berlin’de tanıtılıyor.

4-8 Mart tarihleri arasında Almanya’nın başkenti Berlin’de 49. kez düzenlenen fuarda 3. kez yer alan Erciyes Turizm ve Kayak Merkezi, ziyaretçi akınına uğruyor. 186 ülkeden 10 bin 96 turizm şirketinin katıldığı fuarda, 26 salonda ülkeler turizm değerlerini tanıtıyor. 3 bin m² büyüklüğü ile en büyük alanı kaplayan Türkiye standında Erciyes Turizm ve Kayak Merkezi özel ilgi görüyor.

Erciyes standını ziyaret eden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye’nin Almanya Büyükelçisi Hüseyin Avni Karslıoğlu ve TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy gibi isimler, Erciyes’te Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan devasa turizm yatırımlarını yakından takip ettiklerini ve Erciyes’in hem bölge hem de ülke turizmi açısından büyük katkılar yapacağına inandıklarını söyledi.

TUR OPERATÖRLERİ ŞAŞIRDI

Fuarda Erciyes Turizm ve Kayak Merkezi’ni temsil eden Erciyes A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Yücel İkiler de tur operatörlerinin Erciyes’i gördükten sonra şaşkınlık yaşadıklarına vurgu yaparak, “Açtığımız stand burada büyük ilgi görüyor. Özellikle yabancı tur operatörleri, Türkiye’de böylesine donanımlı bir kayak ve kış turizm merkezi olmasını şaşkınlıkla karşıladılar. Bu yıl kayak sezonu bitmeden gelip görmek istediklerini ve önümüzdeki yıldan itibaren turist gruplarını Erciyes’e getirmeyi hedeflediklerini ifade ettiler. Bu da bizi hem sevindirdi hem de fuara katılarak ne kadar doğru bir yaptığımızı göstermiş oldu” dedi.