Erciyes Markalara Mekan Oluyor

Erciyes Markalara Mekan Oluyor :Avusturyalı ünlü kayak malzemesi üreticisi HEAD, 2015-16 kış sezonu ürün tanıtım üssü olarak Erciyes’i seçti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu yatırımlar ve uyguladığı dağ yönetim modeli ile kış sporlarının en önemli adreslerinden birisi haline gelen Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi, ev sahipliği yaptığı uluslararası yarışmalar sayesinde dünyanın bilinen kayak merkezleri arasındaki yerini almaya başladı. Bu yükselişe kayıtsız kalamayan dünyaca ünlü markalar da ürünlerini artık dünyaya Erciyes’ten tanıtıyor. 1950 yılında Avusturya’da kurulan dünyanın en köklü ve önemli kayak ekipmanları üreticisi HEAD de 2015-2016 sezonu ürünlerini duyurmak için Erciyes’te bir tanıtım toplantısı düzenledi.

HEAD Türkiye Distribütörü, Sportive firması ve Erciyes’te hizmet veren Arlberg Sport işbirliğinde düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan Kayseri Erciyes A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Cahid Cıngı, Erciyes’in bilinirliliğinin gün geçtikçe arttığına vurgu yaparak, “Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Erciyes Dağı’na yapılan yatırımlar sonucunda dünya çapında bir kış turizm merkezi haline geldik. HEAD gibi dünyaca ünlü markaların, ürünlerini tüm dünyaya Erciyes’ten tanıtması bizi son derece mutlu etti. Firma temsilcileriyle yaptığımız görüşmeler neticesinde Erciyes’te birlikte farklı sportif aktiviteler düzenleme konusunda da mutabakat sağladık. HEAD firması yetkilileri, Erciyes’te yapılan yatırımları ve işletme modelini çok beğendiklerini ve Anadolu’nun bağrında Avusturya’daki emsallerini aratmayacak bir kayak merkezi oluştuğunu görmekten mutluluk duyduklarını belirttiler. Bu da bizim için gurur vesilesi oldu” dedi.

Konuyla ilgili görüşlerini aktaran HEAD Marka Yöneticisi Merve Yorulmaz ise, Erciyes’teki potansiyelin farkında olduklarını ifade ederek, “Erciyes, Türkiye’nin en modern ve önemli kış turizm merkezi. Burada çok büyük bir potansiyel var ve biz de HEAD olarak bu potansiyelin farkındayız. Bu nedenle Erciyes’i Türkiye’deki tanıtım üssümüz olarak seçtik. Ürünlerimizi tüm dünyaya buradan tanıtmayı planlıyoruz. Bugün de burada 2015-2016 sezonu ürünlerin tanıtımını yaptık” diye konuştu.

Ürün tanıtımı için Erciyes’in seçilmesinin işletmecileri mutlu ettiğini belirten Arlberg Sport işletmecisi Mehmet Eğlenceoğlu da, “Dünya’nın kış sporları üzerine en ünlü markası olan HEAD’ın ürünlerini Erciyes’te tanıtmasından dolayı çok mutluyuz. Bizlerde bu sayede HEAD’ın yeni sezon ürünlerini tanıma ve deneme imkanı bulduk. Yeni ürünlerden çok sayıda sipariş ederek bu ürünleri Erciyes’e gelen kayak ve snowboard severlerin hizmetine sunacağız” dedi.