Erzurum Tempo Travel’de

Erzurum Tempo Travel’de :Dünyanın ve Türkiye’nin önemli turizm kentlerinden bir olan Erzurum, yerli ve yabancı birçok basın kuruluşunun ilgisini çekmeye devam ediyor. Son yıllarda hava sıcaklığına bağlı olarak önemli kayak merkezlerinin sezonu kapadığı ülkemizde, kayakseverlere Nisan ayına kadar kayak yapma keyfi sunan Erzurum, haber ve makalelere konu olmaya devam ediyor.

Erzurum, bu kez de Tempo Travel Dergisinde Almanca olarak okurlarının karşısına çıktı.
Erdal İpekeşen tarafından daha önce Türkçe, İngilizce, Rusça’dan sonra şimdi de Almanca olarak hazırlanan haber dosyasında diğer kayak merkezlerine bir sayfa yer ayrılırken, Erzurum, kayak merkezleri, kış turizmi, mutfağı, tarihi ve kültürel değerleriyle 10 sayfa olarak yer aldı.

“Doğunun Turizm Başkenti Erzurum” başlığıyla yer alan ve birbirinden güzel görsellerle desteklenen haber dosyasında New York Times Gazetesi’nin 2012 yılında dünyanın en iyi 41 kayak merkezi arasında Palandöken’i 18. sırada göstermesine dikkat çekiliyor. Haberde ayrıca Erzurum’un alışveriş durakları, hediyelik eşya zenginliği gibi bilgilerin yanı sıra kayak merkezleri hakkında detaylı bilgilere yer veriliyor.

Türkiye’nin en prestijli dergilerinden olan ve kaliteli yayınlarıyla okurların beğenisini toplayan Tempo Travel Dergisinin Erzurum’a ilgi göstermesinin şehir için çok önemli olduğunu söyleyen Vali Altıparmak bu güzel çalışmasından dolayı Erdal İpekşen’e teşekkür etti.