Eskişehir’de Sağlık Çalışanlarına Ulaşım Desteği

Covid-19 salgın sürecinde ön saflarda mücadele eden sağlık çalışanlarını hayata geçirdiği uygulamalar ve sağlık ekipmanları ile destekleyen Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, sağlık çalışanlarının konakladığı oteller ve konukevilerine de ulaşımları konusunda araç desteği sağlıyor.

Bu kapsamda Tasigo Otel, İbis Otel ve Öğretmen Evi’nde konaklayan sağlık çalışanları Büyükşehir Belediyesi’nin tahsis ettiği araçlarla hastanelere ulaşım sağlıyor. Gerek ücretsiz ulaşım gerek sağlık ekipmanları desteği dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi’nin bu zorlu süreçte kendilerinin yanında olduğunu belirten sağlık çalışanları, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve ekibine teşekkür ettiler.

Süreci birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde atlatacaklarını ifade eden Başkan Büyükerşen ise özveriyle çalışan sağlık çalışanlarına sonuna kadar güvendiklerini belirterek her zaman yanlarında olduklarını dile getirdi.

Belirtilen tesislerde konaklayan sağlık çalışanları www.eskisehir.bel.tr web sitesinin duyurular bölümünden araç planlamaları hakkında detaylı bilgiye erişebiliyorlar.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*