Galatasaraylı Futbolcu Omar Elabdellaoui’nin Elinde Havai Fişek Patladı

Omar Elabdellaoui
Omar Elabdellaoui

Galatasaray’da Omar Elabdellaoui’nin elinde havai fişek patladı!  Galatasaraylı futbolcu Omar Elabdellaoui, yılbaşı kutlaması sırasında yaşanan havai fişek patlamasında yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Talihsiz kaza sonrası ilk müdahale yapılırken oyuncunun hayati tehlikesinin olmadığı, gözlerine aldığı hasarın ise ileri tetkikler sonrasında anlaşılacağı açıklandı.

Galatasaray’ın sağ beki Omar Elabdellaoui, yılbaşı kutlaması sırasında elinde havai fişek patlaması nedeniyle yaralandı.

Patlamada elinden ve yüzünden yaralanan Norveçli futbolcu Omar Elabdellaoui, hastanede kaldırıldı. Derhal tedavi altına alınan yıldız futbolcuda görme kaybı olabileceği, doktorların bu kaybı en aza indirmeye çalıştığı öğrenildi.

Galatasaray’ın 2.Başkanı Abdurrahim Albayrak, Teknik Direktör Fatih Terim ve Arda Turan, Omar Elabdellaoui’yi ziyaret etmek üzere hastaneye geldi.

“HAYATİ TEHLİKESİ YOK”

Oyuncunun sağlık durumuyla ilgili Galatasaray’dan rahatlatan bir açıklama geldi.

Norveçli futbolcunun bilincinin yerinde olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken, “Omar’ın geçirdiği talihsiz kazanın ardından ilk müdahalesi yapıldı, uzman doktorların gözetiminde durumu takip ediliyor. Şu an ameliyata alındığına dair haber doğru değil. Bilinci yerinde ve hayati tehlikesi yok.” ifadelerine yer verildi.

“GÖZLERİNE ALDIĞI HASAR İLERİ TETKİKLER SONRASI ANLAŞILACAKTIR”

Sarı kırmızılıların resmi sitesinden oyuncunun durumuyla ilgili olarak yapılan açıklamada ise “Yüzünde yanıklar olan oyuncumuzun gözlerine aldığı hasar ileri tetkikler sonrası anlaşılacaktır. Bilinci yerinde olan ve hayati tehlikesi bulunmayan oyuncumuzla ilgili gelişmeler oldukça bilgi verilecektir.” denildi.

TFF ile Fenerbahçe ve Beşiktaş, Elabdellaoui için geçmiş olsun mesajı yayımladı

TFF’nin internet sitesinde yayımlanan mesajda, “Galatasaray Spor Kulübü futbolcusu Omar Elabdellaoui’ye ve Galatasaray camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.” denildi.

Fenerbahçe Kulübünün mesajında, “Galatasaray Spor Kulübünün futbolcusu Omar Elabdellaoui’ye acil şifalar diliyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Siyah-beyazlı kulübün mesajında ise “Galatasaray Spor Kulübü futbolcusu Omar Elabdellaoui’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

Omar Elabdellaoui kimdir?

Kariyerine, 16 yaşındayken Norveç 3. Lig’inde mücadele eden Skeid’de başladı ancak bu kulübün hiçbir zaman formasını giymedi.

2008 yılında Manchester City ile sözleşme imzalayarak İngiliz ekibinin 18 yaş altı takımında forma giymeye başladı.
Bu tarihten itibaren çeşitli maçlarda forma giydikten sonra, 2011 yılında Strømsgodset’e, 2012 yılında Feyenoord’a, 2013 yılında ise 2. Bundesliga ekiplerinden Eintracht Braunschweig’e kiralandı.

Manchester City’nin hiçbir döneminde A takımında forma giyemeyen oyuncu Almanya’da geçirdiği yarım sezonun ardından 2013’te Eintracht Braunschweig’le resmi sözleşme imzaladı.

2014’te Yunanistan Süper Lig ekiplerinden Olimpiakos’la sözleşme imzalayan sağ bek, burada geçirdiği 3 yılın ardından 2017 yılında Premier League ekiplerinden Hull City’ye kiralandı.

SEZON BAŞINDA G.SARAY’A TRANSFER OLDU

2020-21 sezonu yaz transfer döneminde Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’la 3 yıllık sözleşme imzaladı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*