Gebiz Ortaokulu’ndan Davraz Ziyareti

Gebiz Ortaokulu’ndan Davraz Ziyareti :Gebiz Ortaokulu, Okul Müdürü Süleyman Şahin başkanlığında 120 öğrenci,12 öğretmen ve öğrenci velileri Davraz kayak merkezine gezi düzenledi.

Gebiz Ortaokulu, Okul Müdürü Süleyman Şahin başkanlığında 120 öğrenci,12 öğretmen ve öğrenci velileri Davraz kayak merkezine gezi düzenledi.

Hava sıcaklığının mevsim normalinin üzerinde olması, kar kalınlığını olumsuz etkilerken bu durum gezinin keyfini bozamaya yetmedi. Birçoğu köylerden gelen öğrenciler Karacaören Barajı manzarasında açık büfe kahvaltının keyfini çıkardı. Otobüste şarkılar söyleyerek geçen yolculuğun ardından kayak merkezine ulaşan çocuklar, belki de hayatlarında ilk defa teleferiğe binmenin heyecanını yaşadılar. Okul müdürü, öğretmenler, veliler ve öğrenciler doyasıya kar topu oynayıp, kızakla kayma yarışması yaptılar. Açık büfe öğle yemeğinin üstüne içilen sıcacık çay ve hoş sohbetle, üşüyen yürekler ısındı. Günün yorgunluğu ama bir o kadar da mutluluğu ile binilen otobüslerle öğrenciler evlerine teslim edildi.