Giresun Kalesine Teleferik Projesi bugün onaylandı

Giresun Kalesine Teleferik Projesi bugün onaylandı
Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, teleferik projesinin bugün onaylandığı müjdeleyerek şehre hayırlı olmasını diledi.
Yaklaşık 1 yıldır proje çalışmaları sürdürülen Giresun Kalesi Teleferik Projesi’nin onayı bugün Trabzon Kültür ve Tabiat Kurulundan çıktı. Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, yoğun çaba harcayarak projenin onaylanması sağladı.

Gemilerçekeği ile Giresun Kalesi arasına yapılacak olan bin 300 metre uzunluğundaki teleferiğin Giresun’un turizmine büyük katkı sağlaması bekleniyor.

Konuyla ilgili görüşlerini açıklayan Vali Dursun Ali Şahin, “Giresun’da göreve başladığımda ilimiz için önemli olan teleferik projesini gündeme getirmiştim. Yoğun uğraşlar sonucu proje konusunda son noktayı koyarak projeyi onaylattırdık. Çok mutluyum. Teleferiğin yapımına en kısa sürede başlanılacak olup yıl sonunda bitirilmesini hedefliyoruz. 2014 yılı Giresun için büyük projelerin hayata geçirilerek bitirildiği bir yıl olacak. Önümüzdeki yıl havaalanının da hizmete girmesiyle teleferik ve diğer bazı önemli projelerimizin tamamlanması Giresun’da turizm patlamasına yol açacak. Giresun’umuza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

Kaynak : www.sabah.com.tr

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*