Göktepe Kayak Merkezinde İncelemelerde Bulunuldu

Göktepe Kayak Merkezinde İncelemelerde Bulunuldu :Akseki’deki Göktepe Yaylası’nda yaklaşık 3 bin 300 dönüm alanda yapılacak kayak merkezinde inceleme yapıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığından gelen yetkililer, Akseki Kaymakam Vekili Abdullah Yüksel, Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Dilek ve diğer yetkililerle Göktepe Yaylası’nda incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, incelemelerin ardından  yaptığı açıklamada, Göktepe Yaylası’na yapılacak kayak merkezini yerinde incelediklerini söyledi.

Uysal, “4 gündür Akseki Belediyesine ait iş makineleri ile karla kaplı yaklaşık 25 kilometre yayla yolunu açmaya çalıştık. Fakat, 4 günlük çalışma sonucunda Yıldız Dağı mevkisine kadar ancak yol açılabildi. Yoldaki kar kalınlığı 30 santimetre ile 5 metreyi buluyor. Ekiplerimiz yolu açmakta oldukça zorlandılar” dedi.

Uysal, Kültür ve Turizm Bakanlığından gelen mühendislerin gerekli gözlemleri yaptığını belirterek, “Buraya kayak merkezi yapıldığında Türkiye’nin en iyi kayak merkezi olacak. Bundan oldukça eminiz. Sayın Başbakanımız, Dışişleri Bakanımız ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın destekleriyle projemiz hayata geçiyor. Aksekimize, Antalyamıza ve ülkemize hayırlı olsun” diye konuştu.