Avrupa Buz Hokeyi Karşılaşmaları İBB’nin Desteği İle İstanbul’da Yapılacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonu (IIHF) tarafından düzenlenen Avrupa Kupası (Continental Cup) Buz Hokeyi karşılaşmalarına ev sahipliği yapacak. Maçlar, İBB Silivrikapı Buz Pisti’nde 20 Eylül’de başlayacak.

IIHF Avrupa Buz Hokeyi turnuvasının A grubundaki karşılaşmaları, IIHF ve Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) desteğiyle yapılacak.

İBB Silivrikapı Buz Pisti’nde düzenlenen organizasyon; Türkiye’den Zeytinburnu Spor Kulübü, İzlanda’dan Skautafelag Akureyrar, Bulgaristan’dan SC Irbıs-Skate Sofia ve Sırbistan’dan Crvena Zvezda Belgrade takımlarının mücadelesine sahne olacak.

80 sporcunun katılacağı ve toplamda 6 karşılaşmanın yapılacağı organizasyonun ilk maçı 20 Eylül’de Skautafelag Akureyrar ve Crvena Zvezda Belgrade arasında oynanacak. Bu maçın ardından Türkiye’yi temsilen Zeytinburnu Belediyesi Spor Kulübü Bulgaristan ekibi karşısında galibiyet arayacak.

İBB Silivrikapı Buz Pisti’nde günde iki karşılaşmanın oynanacağı turnuva 22 Eylül’de tamamlanacak ve birinci olan takım 18-20 Ekim tarihleri arasında Ukrayna’nın Brovary kentinde Letonya, Ukrayna ve Romanya temsilcisi takımlarla yapılacak üst grup maçlarına çıkacak.

İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün ev sahipliği yapacağı karşılaşmalar için saha desteğinin yanı sıra, tüm maçlar için ambulans ve sağlık ekipleri ile birlikte güvenlik ekiplerini de hazır bulunduracak. Buz sporu sevenler turnuva boyunca tüm karşılaşmaları ücretsiz izleyebilecekler.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*