Bilecik’in Cazip Noktaları Teleferikle Bağlanacak

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik’i, 2023’e hazırlayacak vizyon projeleri hakkında kamuoyunu bilgilendirmeye devam ediyor.

Cumhuriyetin 100 yılında Bilecik’i Vizyon Projelerle Buluşturuyoruz’’ düşüncesiyle projelerini açıklayan Belediye Başkanı Nihat Can, bu kez Teleferik Projesi hakkında bilgiler verdi.

BAŞKANIMIZ CAN: ‘’TELEFERİKLE; BİLECİK’İMİZİN DOĞA, TARİH VE İNANÇ TURİZMİNİ CANLANDIRACAĞIZ’’

Teleferik Projesi için ilgili kurum ve firmalarla görüşmelerin tamamlandığı ve en kısa zamanda yapım çalışmaları için sahaya ineceklerini kaydeden Belediye Başkanı Nihat Can, proje hakkında şu bilgileri Verdi:

‘’İlkleri gerçekleştiren Bilecik Belediyemizin Teleferik Projesi; Kent Ormanı- Akasya Altı- Şeyh Edebali olmak üzere 3 istasyondan oluşacak. Böylece şehrimizin cazip noktalarını birleştiriyoruz. Aynı zamanda Doğa, Tarih ve İnanç Turizmini bir arada buluşturuyoruz. Ayrıca Projemiz ile Tarihimiz ve geleceğimiz arasında köprü kuruyoruz. Projemiz Yap -İşlet – Devret modeli ile gerçekleştirilecek. Bu yönüyle belediye bütçemize zorluk getirmeyecektir. Teleferik Projemiz; Şehrimiz ve insanımıza Hayırlı Uğurlu Olsun

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*