Güney Koreli Turistlerin Kar Keyfi

Güney Koreli Turistlerin Kar Keyfi :Antalya’nın Kemer ilçesindeki Tahtalı Dağı’na gelen Güney Koreli turistler, kar oynayarak zaman geçirdiler.

İstanbul, Kapadokya ve Antalya turlarını kapsayan paketler ile ülkeyi gezen Güney Koreli turistlerin Antalya’daki ziyaret noktası, Tekirova Mahallesi’ndeki 2 bin 365 metre yükseklikteki Tahtalı Dağı oldu.

Antalya’da tatillerini geçiren turistlerin uğrak yeri haline gelen Tahtalı Dağı, özellikle Arap, Alman, Belçika, Norveç ve Güney Koreli turistlerin ilgisini çekiyor.

Tatillerini geçirmek için Kemer’e gelen Güney Koreli turistler de, Tahtalı Dağı’na yağan karda vakit geçirdi, kar topu oynadı.

Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü, yaptığı açıklamada, Olympos Teleferik olarak geçmiş dönemlerde olduğu gibi dünyanın birçok noktasından gelen turistleri ağırlamaya devam ettiklerini belirtti.

Bölgede ören yerlerinden daha fazla misafir ağırladıklarını anlatan Gümrükçü, zirveye olan ilginin her geçen gün arttığını, 2016’da 200 bin üzerinde yerli ve yabancı turisti zirveye taşıma hedefleri olduğunu kaydetti.