Anadolu Yakasına ilk teleferik Karlıtepeye yapılacak | İstanbul -Beykoz

Anadolu Yakasına ilk teleferik Karlıtepeye yapılacak

Mahalleler Buluşuyor Başkanımız Konuşuyor” Programı’nın 23.sü Acarlar Mahallesi’nde tertip edildi. Kahvaltılı toplantıda hanımları ağırlayan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, “Beykoz’un tüm planlarını yeni baştan revize ediyoruz. Anadolu Yakası’nın ilk teleferiğini Karlıtepe’ye yapacağız” dedi.

Acarkent’li hanımların belediye hizmetleriyle ilgili talep ve düşüncelerini paylaştığı toplantıya Başkan Yücel Çelikbilek ve eşi Ayşe Çelikbilek’in yanı sıra başkan yardımcıları Nevin Çalışkan, M. Hanefi Dilmaç, Yüksel Baki, başkan danışmanları ve AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Gülşen ile Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan’ın eşi Ayten Erdoğan ve iş kadını Funda Acar katıldı.

Rüzgargülü Enerjisi Üretilecek

Karlıtepe Mesire Alanı Projesi’yle ilgili hanımları bilgilendiren Çelikbilek; “Karlıtepe Mevki’inde alan düzenleme çalışması yaptık. İstanbul’un en güzel seyir alanı Karlıtepe olacak. Etrafını temizledik. Çeşmesinden rahatlıkla yararlanabilirsiniz. Hatta rüzgârgülü yapıp enerjimizi kendimiz üretecek hale geleceğiz. İstanbul’un en güzel seyir alanı Karlıtepe olacak. Anadolu Yakası’nın ilk teleferiği de yine burada olacak” diye konuştu.

Kaynak : www.dostbeykoz.com

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*