Denizli Teleferik Tesisleri’nde Evlilikte 30. Yıl Kutlaması

Denizli Teleferik Tesisleri’nde Evlilikte 30. Yıl Kutlaması :Sarayköy Belediyesi, 30 yıl aynı yastığa baş koyan çiftler için çok özel ve farklı bir program hazırladı. Çiftler, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü Denizli Teleferik Tesisleri’nde kutlayacak.

Sarayköy Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü için özel bur kutlama programı hazırladı. Sarayköy’de evliliklerinde 30. yılını dolduran tüm çiftler, hafta boyunca kar yağışıyla birlikte farklı bir doğal güzelliğe bürünen Denizli Teleferik’te ağırlanacak.

HAFTA BOYUNCA DEVAM EDECEK
Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, konuyla ilgili açıklamasında, sevginin bir günlük değil ömürlük olması gerektiğini, bu inançla evliliklerinde 30 yılı geride bırakan Sarayköylü çiftlere yönelik olarak özel bir gün olan 14 Şubat’ta özel bir program hazırladıklarını söyledi. “30 yıllık sevgiler teleferikle buluşuyor” diyerek, hazırladıkları programa çiftleri davet eden Özbaş, şunları kaydetti:

“Aile kavramının güzelliğini ve sıcaklığını bizlere öğreten, saygıyla ve sevgiyle her türlü zorluğa göğüs geren, acıyı, tatlıyı, sevinci ve kederi omuz omuza paylaşarak yıllara meydan okuyan tüm vatandaşlarımızın Sevgililer Günü’nü doyasıya kutlamasını istedik. Bu amaçla da bir yastıkta ömür geçiren tüm vatandaşlarımız için bu programı düzenledik. Bu yüzden evliliklerinde 30. yılını doldurmuş olan tüm vatandaşlarımızı önümüzdeki hafta boyunca Teleferik’te ağırlayacağız. Birlikte dolu dolu güzel bir gün geçireceğiz.”

ETKİNLİĞE KATILMAK İSTEYENLERE BAŞVURU ÇAĞRISI
Sarayköy Belediyesi tarafından tahsis edilen araçlarla hafta boyunca devam edecek olan gezilerde, çeşitli ikramların ve sürprizlerin olacağını belirten Özbaş “Etkinliğimize katılmak isteyen vatandaşlarımız, pazartesi gününden itibaren Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne müracaat edebilir. Mahalle muhtarlarımızla da temasa geçiyoruz. Bize ulaşamayan vatandaşlarımıza bizler ulaşacağız. İnşallah herkes için güzel bir anı olacak” dedi.