Kayak Sporu İçin Önemli Protokol

Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü arasında ilimizde kayak sporunun geliştirilmesi için hazırlanan “Yaygın Kayak Seçkin Sporcu Projesi” kapsamında protokol imzalandı. Başkan Engin Tekintaş, “Yaptığımız iş birliği protokolü ile gençlerimizi kayak sporuna alıştırarak alt yapısı sağlam sporcular yetiştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

“İŞ BİRLİKLERİNİ SÜRDÜREREK ŞEHRİMİZİ GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ”

Ordu’da kayak sporunun aktif hale gelmesi ve özellikle de gençler arasında tanıtılmasını sağlamak için imzalanan protokolün turizme de katkı sunacağını ifade eden Başkan Tekintaş, “Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz ile imzaladığımız protokolle Ordu’da kayak sporunu yaygın hale getireceğiz. Kayak merkezi ile ilgili çalışmalarımızda kamu kurum ve kuruluşlarıyla iş birliği yaparak antrenör, malzeme ve ekipman desteği sağlayacağız. Kamu birimleri ile yerel yönetimlerimiz, belediyecilerimiz iş birliklerini sürdürerek şehrimizi hep beraber geleceğe taşıyacağız. Projenin hayata geçirilmesine katkı sağlayan Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Mehmet Kasapoğlu’na, Ordu Valisi Sayın Seddar Yavuz’a çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“KIŞ TURİZMİNE KATKI SAĞLAYACAK”

Yaygın Kayak Seçkin Sporcu Projesi ile turizme katkı sağlayacaklarını ifade eden Başkan Tekintaş, “Bölgemizin en önemli kayak merkezlerinden biri olan Çambaşı Kayak Merkezi’nin aktif olarak kullanılmasını sağlayarak Ordu’nun kış turizmini hareketlendirmeyi amaçlıyoruz. Kayak merkezinde bulunan tesislerin de tanıtımını yaparak şehrimizi hem yurt içinde hem de yurt dışında kayak turizmi ile adından söz ettiren bir şehir haline getireceğiz” diye konuştu.

“İLİMİZİ TEMSİL EDECEK ELİT SPORCULAR YETİŞTİRECEĞİZ”

Proje kapsamında yetenekleri keşfedip başarılı sporcular yetiştirmeyi hedeflediklerini söyleyen Başkan Engin Tekintaş, “Proje ile gençlerimizi kayak sporu ile tanıştırarak ilimizi ve ülkemizi ulusal ve uluslararası kayak yarışmalarında temsil edecek elit sporcular yetiştirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*