Tünektepe Teleferik 2019 Yılında 500 Bin Kişiyi Zirveye Taşıdı

Antalya Büyükşehir Belediyesi şirketi ANET A.Ş. tarafından işletilen Tünektepe Teleferik Tesisi, Sarısu ve Topçam mesire alanları, Kadınlar Plajı ve Zıp Zıp Park 2019 yılında ziyaretçi rekoru kırdı. Tesisleri yıl içinde 2 milyonu aşkın kişi ziyaret etti.

Antalya’nın 605 rakımlı zirvesi Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisi, hem yaz hem de kış mevsiminde ziyaretçi akınına uğradı. Kente gelen yerli ve yabancı tatilcilerin de gözdesi olan Tünektepe Teleferik 2019 yılında 500 bin kişiyi zirveye taşıdı. Ziyaretçiler, teleferikle çıktıkları Tünektepe’den Antalya’nın doyumsuz manzarasını izledi. Tesiste yer alan Teleferik Kafe de birbirinden güzel lezzetleri, eşsiz manzarası ile konuklarını ağırladı.

BİR MİLYON PİKNİKÇİ BULUŞTU

ANET A.Ş. tarafından işletilen doğası, denizi, yeşili ve konforlu hizmetiyle muhteşem bir güzelliğe sahip Sarısu ve Topçam mesire alanları da piknikçilerle doldu taştı. Her iki mesire alanını yıl içinde toplam 1 milyon 125 bin kişi ziyaret etti. Sarısu Mesire Alanı 950 bin, Topçam Mesire alanı ise 175 bin kişiye hizmet verdi. Vatandaşlar aileleriyle birlikte piknik ve mangal keyfini yaşadı, denize girdi.

ZIP ZIP PARK DOLDU TAŞTI

Türkiye’nin en büyük kapalı oyun parkı Zıp Zıp Park’ta yıl boyunca çocukların buluşma noktası oldu. Zıp Zıp Park 2019 yılı içerisinde 180 bin küçük misafirini ağırladı. Çocuklar, birbirinden keyifli oyun parkurlarında doyasıya eğlendi.

TOPHANE’DE ÇAY VE MANZARA KEYFİ

Tarihi Kaleiçi, masmavi Akdeniz ve Beydağlarının doyumsuz manzarasını izleme fırsatı sunan Büyükşehir Belediyesi Tophane Çay Bahçesi de yıl içinde 300 bin kişiye ev sahipliği yaptı. Yerli ve yabancı misafirler çaylarını yudumlayıp Kaleiçi ve denizin doyumsuz manzarasını Tophane’den izledi.

KADINLAR PLAJI YAZIN GÖZDESİ

Büyükşehir Belediyesi şirketi ANET AŞ. tarafından işletilen Kadınlar Plajı yaz sezonu boyunca 75 bin kadını ağırladı. Sarısu Mesire Alanı’nda hizmet veren tesis sıcak yaz günlerinde yerli ve yabancı binlerce kadının buluşma adresi oldu. Tesisin içerisinde restoran, büfe, pastane, hamam, çocuk parkı, engelli vatandaşlar için yürüyüş yolu ve ücretsiz plaj yer alıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*