Hakkari’de Kayakçı Aile

Hakkari’de Kayakçı Aile :Hakkari Üniversitesi’de memur olarak çalışan ve Dağcılık Spor Kulübü Başkanlığını yapan fotoğrafçı ve dağcı Hacı Tansu, ailesi ile birlikte kayak yapmanın keyfini yaşıyor.

Hakkari Üniversitesi’de memur olarak çalışan ve Dağcılık Spor Kulübü Başkanlığını yapan fotoğrafçı ve dağcı Hacı Tansu, ailesi ile birlikte kayak yapmanın keyfini yaşıyor. Eşi ve 2 çocuğuyla birlikte hafta sonları 2 bin 700 rakımlı Merga Bütan Yaylası’nda kayak yapan Tansu, kayakseverleri Hakkari’ye beklediklerini söyledi.

Hakkari’ye 12 kilometre uzaklıkta bulunan 2 bin 700 rakımlı Merga Bütan Yaylası’ndaki kayak merkezi kayakseverlerin hafta sonu eğlence mekanı haline geldi. Tansu Ailesi’de hafta sonunu kayak merkezinde değerlendirenlerden. 20 yıldan bu yana dağcılık, doğa sporları ve fotoğrafçılık yapan Hakkari Üniversitesi memur ve Zirve Dağcılık Spor Kulübü Başkanı Hacı Tansu, kayak sporunu eşi ve 2 çocuğuna da sevdirdi. Her hafta sonu ailece kayak merkezine gidip burada doyasıya kaymanın kefini yaşayan Tansu ailesi, yaptıkları gösterilerle kayak yapmaya gelenleri de heyecanlandırıyor.

YILBAŞI TATİLİNİ MERGA BÜTAN’DA GEÇİRİN

Yeni yıla sayılı günler kala tatil yapacak mekan arayanları Merga Bütan Yaylası’ndaki kayak merkezine davet eden Hacı Tansu, “Türkiye’de en çok kar olan kayak merkezindeyiz.Türkiye’nin en meşhur kayak merkezlerinde maalesef kar yok. Türkiye’nin her tarafındaki kayaksever tatilcileri buraya bekliyoruz. Huzurlu ve sakin bir yer. Ortam ve tesisler çok iyi” dedi.