Huzurevi Sakinlerine Teleferik Keyfi

Şahinbey Belediyesi, huzurevi sakinlerini dışarıya çıkararak sosyal aktivitelerden faydalanmalarını sağlamak ve var olduklarını hissettirmek amacıyla Şahinbey Parkı’nı gezdirerek, teleferik keyfi yaşattı.
Belediye tarafından otobüslerle Şahinbey Parkı’na getirilen Gaziantep Valiliği İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan huzurevi sakinleri, ilk olarak Şahinbey Parkı’nda piknik yaptı. Daha sonra Miniatürk alanını gezen huzurevi sakinleri, teleferikle park üzerinde tur atarak doyasıya eğlendi.
Geziye katılan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdür Vekili Mehmet Altunben, “Huzurevi sakinlerimizin dışarıya çıkartılması ve sosyal aktivitelere katılmasına destek olan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Başkanımız birçok etkinlikte bizlere destek olmaya devam ediyor. Huzurevi sakinlerimizle daha önce de Şahinbey Parkı’na gezi düzenlemiştik. İkinci kez düzenlediğimiz bu geziyle de çok mutlu oldular” dedi.
Parktan ve teleferik turundan duyduğu memnuniyeti dile getiren Huzurevi sakinlerinden Mehmet Şükrü Sakar, “Başkanımız bizlere ikinci kez Şahinbey Parkı’na gelme imkanı sundu. Burada piknik yaptık. Teleferikle park üzerinde tur attık. Dağ kızağına bindik. Miniatürk’ü gezerken sanki dünyadan ve Türkiye’den birçok yeri gezmiş gibi hissettim. Gün boyunca doyasıya eğlendik ve çok memnun kaldık. Başkanımız bizleri hiç yalnız bırakmıyor. Değişik zamanlarda da düzenli bir şekilde bizleri ziyaret ediyor. Bugün ise bizlere unutulmaz bir gün yaşattı. Bizlere yaşattığı bu güzel günden dolayı kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: iha

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*