Ilgaz Dağı Kayak Merkezi Yeni Sezonuna Hazırlanıyor

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto, yapımı devam eden Ilgaz Dağı Kayak Merkezi güçlendirme çalışmalarını yerinde inceledi. Ali Oto’ya incelemeler sırasında Türkiye Kayak Federasyonu Yönetim Kurul Üyesi Tarkan Soyak, Kastamonu Kayak İl temsilcisi Fırat Coşkun, Federasyon Teknik İşler Sorumlusu Mustafa Sağlam, Ilgaz Dağ tesisleri Müdürü Can Erdem ve Milli Takım Antrenörü Muhammed Kızılarslan eşlik etti.

Federasyon Başkanı Ali Oto, güçlendirme çalışmaları ve hazırda bulunan telesiyej ve teleferik tesislerinin bakım çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldıktan sonra Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak ile istişarede bulundular. 1. etap çalışmaların 15 gün içinde biteceğini belirten Ali Oto, kış sezonunda hiç bir aksaklığın olmaması için çalıştıklarını ifade etti.

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto Ilgaz’daki incelemelerinin ardından Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz başkanlığında düzenlenen ‘Kış Sezonu Hazırlık Toplantısına‘ katıldı. Milli Parklar Bölge Müdürlüğünün organize ettiği toplantıda yeni sezon öncesinde Ilgaz dağında yapılması planlanan konular görüşülerek karara bağlandı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*