İSPARK, Mükemmellik Yolunda İlk Adımı Attı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kuruluşu İSPARK, başlattığı teknolojik ve dijital dönüşümü hızlandırmak ve kalite standartlarını daha da yükseltmek amacıyla mükemmellik yolunda ilk adımı atarak Türkiye Kalite Derneği “KALDER” ile iyi niyet belgesi imzaladı.

İSPARK Genel Müdürlüğü’nde gerçekleşen “Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi” imza töreninde İSPARK Genel Müdürü Murat Çakır ile birim yöneticileri; KALDER Başkanı Görgün Özdemir, Genel Sekreter Sabri Bülbül ve ekibi yer aldı.

“Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi” imza töreni öncesinde konuşan İSPARK Genel Müdürü Murat Çakır, “ İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile kısa süre içinde başarılı çalışmalara imza attık. KALDER ile imzaladığımız bildirge ile hem işletmecilik felsefemizde hem de çalışanlarımız için yeni bir süreç başlatıyoruz. İSPARK’ın performansa ve kaliteye dayalı anlayışla müşterilere, çalışanlarımıza ve topluma yansıyan mükemmel sonuçlar ortaya koyacağına inanıyorum. Kaynaklarımızı ve süreçleri uygun bir liderlik anlayışıyla yöneterek teknolojik ve dijital dönüşümleri daha hızlı yaygınlaştırıp hizmet kalitemizi artırarak vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğiz ”dedi.

İSPARK’ın Ulusal Kalite Hareketi’ne katılarak EFQM Mükemmellik Modeli’ni uygulama sürecine başlamasının sektör ve yerel yönetimler için önemli ve sevindirici bir gelişme olduğunu söyleyen KALDER Başkanı Görgün Özdemir, “İSPARK’ın bu süreci başarıyla tamamlayacağına inanıyorum. Genel Müdürümüz ve ekibine bu yolculukta başarılar diliyorum” dedi.

İSPARK, İstanbul genelinde 100 bin kapasiteye sahip 500’e yakın otoparkında her gün ortalama 120 bin sürücüye hizmet veriyor. Birçok farklı proje ve yeniliği İstanbul ile buluşturan İSPARK, “Tekne Park”, “Heliport”, “Cep Otogarı”, “Akıllı Bisiklet”, “Park Et Devam Et”, “Teknolojik Otoparklar” ve “Akıllı Uygulamalar” gibi projelerle İstanbul’daki trafik yoğunluğunu azaltmaya yönelik çözümlere katkı sunuyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*