İznikli Motokroscu Uzun Motosnow Yarışlarında İkinci Oldu

İznikli Motokroscu Uzun Motosnow Yarışlarında İkinci Oldu :Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından Davraz kayak merkezinde kar üzerinde yapılan Motosnow Yarışları’nın MX1 grubunda İznikli motokroscu Ersoy Uzun ikinci oldu.

Isparta Davraz Kayak Merkezi’nde TMF, Isparta Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Isparta Motosiklet Sporları Kulübü (ISMOK) Başkanlığı tarafından düzenlenen Motosnow Yarışları, Türkiye ilk kez gerçekleştirildi.

Yarışlarda MX1 grubunda ikinci olan Uzun, gazetecilere yaptığı açıklamada, ikincilik kupasını kazandığı için mutlu olduğunu ifade etti.

Sezon içinde tüm yarışlardan kupa aldığını belirten Uzun, TMF’nin düzenlediği şampiyonlar gecesinde sezon sonunda E1A kategorisinde de ikinci olduğunu belirtti. Uzun, “Sezon sonu genel toplamda dereceye girenlere verilen kupalarda sporcunun ismi yazıyor. Yani her sene ancak bir defa alınabiliyor. Bu sporu idame ettirebilmeme olanak sağlayan ağabeylerime ve sponsorlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Sezon sonu nihai kupasını Fethiye Orman Spor Kulübü Başkanı Sadık Özdemir’den alan Uzun, arkadaşlarının kendisine “Kar leoparı” lakabını taktıklarını dile getirdi.