Kahramanmaraşta kar keyfi

Kahramanmaraşta kar keyfi :Kahramanmaraş’ta yılbaşı tatilini tatilini fırsat bilen aileler, çocuklarıyla kartopu oynayarak, piknik yaptı.

Kent merkezinde 13 kilometre mesafedeki Yedikuyular bölgesine gelenler, eğlenceli hafta sonu geçirdi. Kimi yerde bir metreye yakın karın olduğu alanda, kimileri leğenlerle, kimileri de poşetlerle kaydı, kimileri ise kar topu oynayarak zaman geçirdi.

Kayak yapmaya gelen Bünyamin Bozgeyik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ailesiyle güzel bir hafta sonu geçirdiklerini söyledi.

Yılbaşı ile 4 güne çıkan tatili, yeni yıla iyi bir başlangıç için verimli geçirmeye çalıştıklarını ifade eden Bozgeyik, “Gaziantep, Adıyaman, Adana ve Osmaniye’den gelenler gördüm. Burasının tam teşekküllü bir kayak merkezi olması gerekiyor. Burada ilkel şartlarda eğleniyoruz ama bu alan umarım profesyonel bir kayak merkezine dönüştürülür. Çukurova bölgesinden insanlar Kahramanmaraş’ı geçip Erciyes’e gidiyor. Neden biz bundan faydalanmayalım” dedi.

Hafta sonu tatili için geldikleri Yedikuyular’da eğlendiklerini belirten Yusuf Karaaslan da tatilin son gününü ise bölgede geçirmekten mutluluk duyduklarını kaydetti.