Kar, Akdağ Kayak Merkezi’ni hareketlendirdi

Kar, Akdağ Kayak Merkezi’ni hareketlendirdi :Samsun’da etkili olan kar yağışı, Ladik Kayak Merkezi’nde hareketliliği artırdı. 2 hafta öncesine kadar beklentilerin altında ziyaretçiyi ağırlayan Akdağ Kayak Merkezi’nde hareketlilik işletmeleri sevindirdi.

Samsun’da son günlerde etkili olan karyağışı, Ladik Akdağ Kayak Merkezi’nde turizmcileri sevindirdi. İki hafta öncesine kadar beklentilerin altında ziyaretçiyi ağırlayan Akdağ Kayak Merkezi’nde kar kalınlığı 1 metreyi geçti. Samsun’da okulların kar yağışı nedeniyle tatil edilmesi ve yılbaşı tatilinin birleşmesi ile yerli turistler Akdağ Kayak Merkezi’ne akın etti. Doluluk oranı yüzde 80’leri buldu.

Tatili en güzel şekilde geçirmek için Akdağ Kayak Merkezi’ni tercih ettiğini belirten Veysel Pamuk, ” Okulların tatil edilmesi ve yılbaşı tatili ile birleşmesi ile tatil süreci uzadı. Bizde Samsun bu tatil sürecini en iyi değerlendirebileceğimiz yer olarak Ladik Akdağ Kayak Merkezi’ni gördük. Burada son derece eğlenceli vakit geçiriyoruz. Havası, temiz doğası ile Ladik Akdağ cennetten bir köşe. Bütün vatandaşları kısa süreli tatil bile olsa Ladik Akdağ’ın keyfini çıkarmaya davet ediyorum “dedi.