Kar Raftingi Coşkusunu Yaşadılar

Kar Raftingi Coşkusunu Yaşadılar :Erzurum Atatürk Üniversitesi, GHSİM, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile ATAK spor Kulübü tarafından düzenlenen kar raftingi coşkulu geçti. Soğuk hava öğrencilerin neşesine engel olamadı.
Palandöken Kayak Merkezi’nde Kar Raftingi coşkusu yaşandı. Atatürk Üniversitesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ile ATAK Spor Kulübü tarafından Palandöken Kayak Merkezi’nde düzenlenen etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Yetiştirme yurdunda kalan çocuklar ile ATAK üyeleri ve Üniversiteli gençler aydınlatılmış pistte kar raftingi yaptı. Erzurum GHSİM Spor Şube Müdürü Güngör Şenses’te kar raftingi yaparak gençlerin etkinliğine eşlik etti. Neşeli bir ortamda geçen etkinlikte üniversite öğrencileriyle yetiştirme yurdunda kalan öğrenciler halay çekip büyük bir coşku yaşadı.
KAR RAFTİNGİ BÜYÜLEDİ
Soğuk havaya rağmen etkinlikte öğrencilerin neşeli oldukları ve çok hareketli oldukları gözlerden kaçmadı. Gelişmekte Olan Spor Dalları Federasyonu İl Temsilcisi ve Erzurum Atak Arama Kurtarma ve Gençlik Spor Kulübü Başkanı Çetin Bayram, amaçlarının yetiştirme yurdunda kalan çocuklarla üniversite öğrencisi büyüklerini biraraya getirmek ve onlara keyifli bir akşam yaşatmak olduğunu söyledi. GHSİM Spor Şube Müdürü Güngör Şenses ile birlikte kar raftingi ve kar botuyla piste neşeli bir kayış gerçekleştiren Bayram, “Yetiştirme yurdunda kalan öğrencilerin rahat şekilde sosyalleşebilecekleri, paylaşımlarının olabileceği, Erzurum’da son yıllarda ön plana çıkan kar-rafting aktivitesiyle buluşturmak istedik. Hava soğuk ama herkes halinden çok memnun. Ağabey ve ablaları bu çocuklara karşı çok ilgililer. Bundan sonra da bu tür aktivitelerle gençlerimizin topluma kazandırılmasını sağlamak istiyoruz. Sadece yetiştirme yurdunda kalan gençlerimizin değil, üniversitede okuyan öğrenciler üzerinde farklı hayatlar konusunda farkındalık yaratmak istiyoruz. Bize destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fuat Taşkesenligil ile Atatürk Üniversitesi ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Erzurum GHSİM Spor Şube Müdürü Güngör Şenses de, çok eğlenceli bir akşam yaşadıklarını belirterek, etkinliğe katılan tüm öğrencileri kutladı.