Kayak Alana Kursu Bedava

Muş Kayak Evi’ne yeni yapılan teleski ve ek binanın ardından kayağa olan ilgi her geçen gün artarken, kayak sektöründe de hareketlilik yaşanıyor. Muş’ta kayak satışı yapan Karmen Spor Mağazası, kayak alan vatandaşlara ücretsiz kurs veriyor.
Muş’ta kayak sektöründe başlayan hareketlilik beraberinde ilginç kampanyaları da getirdi. Muş’ta kayak satışı yapan Karmen Spor Mağazası İşletmecileri Turgay Köse ve Muhtesim Tunç, kayak alan müşterilerine ücretsiz olarak kayak dersi verdiklerini söylediler. Kayağa olan ilginin artması ile birlikte kayak satışında kampanya başlattıklarını söyleyen Köse ve Tunç, “Ticaret yapıyoruz, ama bunu yaparken de kayak sporunun yaygınlaşması için her türlü fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Şu anda kayak satışlarını kredi kartına uzun vadeli taksitlerle satmaktayız. Ancak bununla da yetinmeyip yeni kayak alan müşterilerimize kayak dersi imkanı da sunuyoruz. Yeni kayak alan müşterilerimize kayak evinde kayak sporu ile ilgili ücretsiz olarak ders veriyoruz. Kayak yapmak isteyen vatandaşlarımıza her türlü kolaylığı sağlamak için çalışıyoruz” diye konuştular.
Muş’ta kayak sporuna yeni başladığını söyleyen Ramazan Çelik isimli vatandaş, “Kayak sporuna yeni başladım. Kayak evine birkaç defa gittikten sonra kayak almaya karar verdim. Daha sonra kayak dersi aldıktan sonra öğrendiğim kadarı ile kayak yapmaya çalışıyorum. Tabi ki kayak yaptıkça kendimi geliştirmeyi ve daha iyi kaymayı hedefliyorum” dedi.

Kaynak: iha

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*