Kayak merkezinde protokolün kartopu oyunu

Kayak merkezinde protokolün kartopu oyunu :Erzincan`daki Ergan Dağı Kış Sporları Merkezi`nde incelemede Vali Süleyman Kahraman, Belediye Başkanı AK Partili Cemalettin Başsoy kartopu oynadı. Ak Parti Erzincan İl Başkanı Orhan Bulut, Emniyet Müdürü Doğan İnci ve çevredekilerin de katılmasıyla kartopları havada uçuştu.

Kente 10 kilometre uzaklıktaki Ergan Dağı Kış Sporları Merkezi`nde incelemede bulunan Vali Süleyman Kahraman, AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Ak Parti İl Başkanı Orhan Bulut, Emniyet Müdürü Doğan İnci, tesislerdeki inceleme ardından yürüyüş yaptı. Yürüyüş sırasında arkadan kimin attığı belli olmayan bir kartopunun Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy`a isabet etmesi üzerine `kartopu savaşı` başladı. Bir anda kartopları havada uçuşurken, atılan kartoplarından bazıları Vali Süleyman Kahraman`a da isabet etti. Bunun üzerine Belediye Başkanı Başsoy ve Süleyman Kahraman da atılan kar toplarına karşılık verdi. AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, bu sırada “Devletin valisine kartopu attınız” diyerek esprili bir yaklaşım da bulundu. Kartopu savaşına İl Başkanı Orhan Bulut ve Emniyet Müdürü Doğan İnci`nin de katılması ile kartopu savaşı daha da büyüdü. Vali Kahraman ve Başkan Başsoy, zaman zaman kozlarını karşılıklı attıkları kartopları ile paylaştı. Bir süre sonra protokoldeki tüm isimler aralarındaki kartopu oyununu bırakıp, kendilerini görüntülemeye çalışan basın mensuplarına yöneldi.

VALİ KAHRAMAN: DEVLETE KARŞI TOP ATIŞI YAPILDI
Protokol kartopu savaşı ardından tesislerdeki soba başında kestane pişirerek yedi. Vali Süleyman Kahraman haberi yokken bir kartopu geldiğini belirterek, “Ben masumum. Devlet karşı bir top atışı yapıldı. Biz de bunu cevapsız bırakmadık. Sonunda güzel hoş bir ortam oluştu. Bundan memnun kaldım. Bunun devamının olmasını istiyorum” dedi.