Kemer’in simgesi “ Olympos teleferik” Turizmcilerin Gözdesi

Antalya Kemer’in simgesi haline gelen “Olympos Teleferik” birçok acentenin ürün yelpazesinde bulunan ve satış yaptığı en önemli alternatif turizm merkezlerinden bir tanesi oldu.
Olympos Teleferik Satış ve Pazarlama Müdürü Pakize Kılıç kendileri ile çalışan acentelere ziyaretler gerçekleştirip, sezon öncesi yeni sözleşmeler imzaladıklarını söylerken, tüm acentelerin Olympos Teleferik’e olan ilgisine teşekkür etti.

Kemer’de bulunan Oflaz Turizmi ziyaret ederek, Oflaz Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ozan Güven ile bir araya gelen Kılıç, burada yaptığı açıklamasında “ Geçtiğimiz yıl 200 bini aşkın misafirimizi Olympos Teleferik ile 2365.mt. ye taşıdık. Acentelerimizin destekleri ile birlikte bu sayıyı daha da yukarıya taşıma hedefindeyiz. Teleferik İşletmemize gösterilen ilgiden son derece memnunuz. Misafirlerimiz de acentelerimiz de çok mutlu. Acentelerimize ziyaretler gerçekleştiriyor ve yeni sezon öncesi anlaşmalarımızı imzalıyoruz. Kemer’de Oflaz turizmdeyiz ve Yönetim Kurulu Başkanı Ozan Güven ile bir araya geldik. Oflaz Turizmin ve diğer tüm acentelerimizin Olympos Teleferik’e verdiği destek için teşekkür ediyorum” dedi.
Oflaz Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ozan Güven yaptığı açıklamasında, Kemer’de Alternatif turizm deyince ilk akla gelen merkezin Olympos Teleferik olduğuna dikkat çekti. Kurulduğu günden bu yana misafirlerin büyük ilgi gösterdikleri “Olympos Teleferik” i yeni çıkardıkları broşürlerinde de geniş bir şekilde yer verdiklerine dikkat çeken Güven, “ Olympos Teleferik Kemer’in simgesidir. Yerli yabancı tüm misafirlerimiz Kemer’de ürün yelpazemiz içerisinde en çok Olympos Teleferik ile 2365.mt.ye çıkmak ve bu heyecanı yaşamak istiyorlar” dedi.

Kaynak : www.gundemantalya.com

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*