Marmaray’da Koronavirüs Paniği!

Çin’de ortaya çıkan ve tüm dünyada büyük paniğe neden olan Koronavirüs nedeniyle gözler toplu ulaşım araçlarına çevrildi. , Muhabiri Mevlüt Yüksel’in elde ettiği bilgilere göre,Marmaray Söğütlüçeşme İstasyonu’ndaki,korona virüs paniği yaşandı.

İstasyonda saat:18:30 sıralarında,hangi yönden geldiği henüz bilinmeyen ve Marmaray’dan inen yaşlı bir hasta,yürüyen merdivenlerin olduğu yöne doğru giderken,aniden yere düştü.

ÇİN’DE ANİDEN YERE DÜŞEN VE NEFES ALAMAYANLAR AKLA GELDİ!

Yaşlı adamın aniden yere düşmesi ve nefes almakta zorlanması üzerine, Marmaray’dan inen diğer yolcular panik olarak,sağa sola kaçışmaya başladılar. Bu yaşanan panik ve kaçışlar üzerine,yere düşen ve nefes alamayan yaşlı adamın yanına gelen güvenlik görevlileri, 112 Acil Yardım ve 155 Polis İmdat’ı aradılar.

ÇEVİK KUVVET ÖNLEM ALDI, SAĞLIK GÖREVLİLERİ MÜDAHALE ETTİ!

Marmaray Söğütlüçeşme İstasyonu’nda yaşanan Koronavirüs paniği üzerine,istasyona 10 dakika içinde,iki midibüs çevik kuvvet polisi gelerek tedbir aldı..Aynı dakikalarda da,ambulans ile gelen sağlık görevlileri,yerde yatan ve nefes almakta zorlanan yaşlı adama müdahale ettiler.

SuperHaber’in görgü tanıklarından aldığı bilgilere göre,kimliği henüz bilinmeyen yaşlı adam,ilk müdahalesinin ardından,saat:18:45 sıralarında, ambulansla bir hastaneye götürüldü.

İSTASYON KISA SÜRELİ KARANTİNAYA ALINDI VE DEZENFEKTE EDİLDİ!

Yaşanan Koronavirüs paniğinden sonra,İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin, Marnaray Söğütlüçeşme İstasyonu’na gelerek,kısa süreli karantinaya aldıkları ve dezenfekte ettikleri ifade edildi.

Öte yandan,hastabeye kaldırılan yaşlı adamın kimliği ile rahatsızlığının ne olduğu,haber yazıldığı saate kadar açıklanmadı.

GÜNDE ORTALAMA 500 BİN KİŞİ YOLCULUK EDİYOR!

İstanbul’da günlük ortalama 500 bin kişinin yolculuk ettiği Marmaray’daki,korona virüsü tehlikesine karşılık şubat ayının başında temizlik çalışmaları yapılmıştı. Her gün binlerce kişinin yolculuk ettiği Marmaray koronavirüs salgınına karşı düzenli olarak temizleniyor..

MARMARAY DÜZENLİ OLARAK DEZENFEKTE EDİLİYOR

Marmaray vagonlarının ilk olarak dışı yıkama makinesi tarafından yıkanıyor. Daha sonra özel kıyafetlerini giyen ekipler ilk olarak vagonlarda bulunan kolçakları, koltukları ve tutma yerlerini dezenfektan maddelerle siliyor. Vagonların zeminini de dezenfektan deterjanlarla silen ekipler, son olarak özel hazırlanan dezenfektan maddeyi vagonun içerisine sıkarak temizliği bitiriyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*