Mersin’de Sağlık Çalışanlarına Ücretsiz Ulaşım

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, tüm Mersin genelinde belediye otobüslerinin sağlık çalışanlarına ücretsiz hizmet vereceğini açıkladı. Sağlık çalışanları, kurum kimliklerini göstererek bütün belediye otobüs hatlarını ücretsiz olarak kullanabilecekler.

Büyükşehir Belediyesi, bir yandan Koronavirüs salgınına karşı alınan önlemleri titizlikle sürdürürken bir yandan da Koronavirüs riskinin Türkiye’de de görülmeye başlandığı günden bu yana fedakârca görev yapan sağlık çalışanlarına bir nebze de olsa katkı sağlayacak uygulamalara imza atıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda, Mersin genelindeki tüm belediye otobüslerinin sağlık çalışanlarına ücretsiz olarak hizmet vermesini kararlaştırdı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Korona salgınının ülkemizde ve kentimizde yayılımının önlenmesi amacıyla gerekli önlemleri alıyoruz, almaya da devam edeceğiz. Bu mücadelenin en önünde, mesai gözetmeksizin fedakarlıkla görev yapan sağlık çalışanlarımız, sağlık çalışanı olduğunu gösteren kimlik kartını göstermek suretiyle 13 ilçemizdeki toplu taşıma araçlarından ücretsiz olarak faydalanabileceklerdir” dedi.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*